Η επιστροφή των παικτών στο MasterChef εξόργισε τη Μαρία Μπέη – «Θα τον σφάξω στο γόνατο»

MasterChef

Τα βέλη της παίκτριας κατά της παραγωγής του MasterChef.

Οι 15 παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το MasterChef επέστρεψαν στην κουζίνα του διαγωνισμού με στόχο να φτιάξουν το καλύτερο πιάτο και να διεκδικήσουν τη μία ποδιά που οδηγεί ξανά πίσω στο σπίτι.

Η Κατερίνα Λένη χάρηκε μόνο που είδε τον αγαπημένο της φίλο Ηρακλή Αποστολίδη, ενώ στη Μαρία Μπέη δεν άρεσε καθόλου αυτή η απόφαση της παραγωγής, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «οι κανόνες είναι κανόνες, το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορείς να παίζεις με την ψυχολογία του άλλου έτσι».

«Ωραία, όπως μπήκατε, έξω απ’ εδώ», είπε αρχικά η Μαρία Μπέη, ενώ η Κατερίνα Λένη σχολίασε με νόημα για την επιστροφή των παικτών: «Τι ωραία! Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές σήμερα. Χαίρομαι απίστευτα που είδα τον Ηρακλή, τελεία!».

«Οι κανόνες είναι κανόνες, το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορείς να παίζεις με την ψυχολογία του άλλου έτσι. Είμαστε εδώ σχεδόν τρεις μήνες και δεν ανέχομαι, δηλαδή, μου έρχεται μεγάλο ζόρι να μπει κάποιος παίκτης, ο οποίος μπορεί να έχει φύγει και 20ος, έχει περάσει ήδη δύο μήνες έξω από το σπίτι, έχει δει πράγματα περισσότερα από εμάς…

Και απλά επιστρέφει με νέες γνώσεις, με νέες πηγές που εμείς εδώ δεν έχουμε, να έρθει κάποιος και να το παίξει σε μένα, προσωπικά στη Μαρία, μάγκας. Θα τον σφάξω στο γόνατο, όποιος και να είναι. Δεν με νοιάζει αν έχει δέκα χρόνια εμπειρίας ή αν με περνάει 40 χρόνια ηλικιακά, θα τον σφάξω στο γόνατο», είπε η Μαρία Μπέη.