Η Έμυ Λιβανίου αποκαλύπτει για τη συνεργασία με τον Τέρενς Κουίκ

Έμυ Λιβανίου

Όσα είπε στην Ελεονώρα Μελέτη και τα "Μεσάνυχτα"!

Στα “Μεσάνυχτα” βρέθηκε καλεσμένη, το βράδυ της Τρίτης, η Έμυ Λιβανίου. Η παρουσιάστρια μίλησε, μέσα σε όλα, στην Ελεονώρα Μελέτη για τον πρώην συνεργάτη της, Τέρενς Κουϊκ με τον οποίο παρουσίαζαν πριν μερικά χρόνια πρωινή ενημερωτική εκπομπή στο STAR.

«Πολύ σπουδαίος δάσκαλος της δημοσιογραφίας, πολύ σημαντικός άνθρωπος» σημείωσε χαρακτηριστικά η Έμυ Λιβανίου αναφερόμενη στον Τέρενς Κουίκ. «Ο Τέρενς ετοιμαζόταν να παρουσιάσει την πρωινή εκπομπή στο STAR, το οποίο τότε συστεγαζόταν με το Alter 5 όπου εγώ βρισκόμουν. Ήμασταν όλοι μαζί, STAR και Alter 5, σε ένα κτίριο. Οπότε κάπως έτσι με είχε δει και έκανα ένα δοκιμαστικό. Αφού ξεκινήσαμε την εκπομπή, η οποία δεν είχε στην αρχή καλές τηλεθεάσεις αλλά πήγε πάρα πολύ καλά στη συνέχεια, ο Τέρενς είχε την φαεινή ιδέα να κάνουμε ταξίδια και αυτό πούλαγε. Ξεκίνησε με μια δυσκολία και απογειώθηκε όμως. Πήγε πάρα πολύ καλά και ήμασταν η πρώτη εκπομπή στα νενανικά κοινά. Την αγάπησε ο κόσμος από την ιδέα του Τέρενς να κάνουμε ταξίδια με άκοπο και αμοντάριστο ρεπορτάζ».

Η Έμυ Λιβανίου πρόσθεσε, επίσης, πως “24/7 ήμασταν μαζί! Εννοείτε ότι κάποια στιγμή θα έχεις ένταση. Αυτές οι πέντε εντάσεις είναι δυνατόν μια τέτοια πορεία, μια τέτοια ευκαιρία, ακόμα και η τωρινή όποια αναγνωρισιμότητα έχω, έχει να κάνει με τα τότε ωραία χρόνια»!

Μια ειλικρινής εξομολόγηση της γοητευτικής παρουσιάστριας στα «Μεσάνυχτα»…