Η εμφάνισή του στο MasterChef δεν άρεσε σε Κοντιζά και Ιωαννίδη – «Βλέπω το ξυρισμένο στήθος σου»

MasterChef

«Από μένα έχασες από τη συμπεριφορά, από μένα είναι “όχι”».

Ο Σταύρος πήγε στο MasterChef και παρουσίασε στους κριτές χτένια φρικασέ. Η εμφάνισή του, όμως, δεν άρεσε καθόλου στον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά που αρχικά του είπαν να βγάλει τα γυαλιά ηλίου που φορούσε.

«Κάποτε μου είχε πει η γιαγιά μου ότι “όπως σε δουν, σε γράφουν”. Και όταν ψάχνεις την ωριμότητα πρέπει να δείχνεις και ώριμος. Με μια ανάλογη εμφάνιση εάν ερχόσουν για δουλειά δεν θα σε έπαιρνα. Μόνο και μόνο για την εμφάνιση. Το πιάτο όμως είναι σε καλό επίπεδο και θέλω να δω τι θα κάνεις παραπέρα, οπότε από μένα έχεις ένα “ναι”», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Ήρθες εδώ και μας μίλησε για τελειότητα και μαγειρική ωριμότητα και έρχεσαι με έναν αέρα μαγειρικής τρέλας. Από τη μία δεν το υποστηρίζεις μέχρι το τέλος γιατί ενώ μαγειρεύεις άλλαξες. Δεν ξέρω τι είναι αλήθεια σε αυτό. Έχεις έρθει με ένα στυλ που εμένα δεν δείχνει ώριμο, δεν κάνουμε πασαρέλα εδώ. Κι επειδή είναι διαγωνισμός μαγειρικής και οι ποδιές δεν είναι πάρα πολλές, πρέπει να προσέχουμε εμείς που τις δίνουμε.

Σε πλησίασα και είδα ένα κοντομάνικο που κρέμεται και βλέπω το σχεδόν ξυρισμένο στήθος σου, ένα πουκάμισο που έπεφτε πάνω από τις σάλτσες, ούτε καν κουμπωμένο δεν είναι. Γιατί μπήκες με τα γυαλιά μέσα; Να τα είχες στην τσέπη σου. Από μένα έχασες από τη συμπεριφορά, από μένα είναι “όχι”», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο Σταύρος, τελικά, πήρε “ναι” από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και πέρασε στην επόμενη φάση του MasterChef.