Η Έλλη Κοκκίνου αποκαλύπτει την πλαστική που έχει κάνει και κανένας δεν γνώριζε

Έλλη Κοκκίνου

Έτοιμη για όλα συνάντησε τις "Μύγες".

Την Έλλη Κοκκίνου είδαμε, το βράδυ της Τετάρτης, στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Προτού, όμως, η όμορφη τραγουδίστρια συναντήσει τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 συνάντησε τις… «Μύγες».

Εκεί, σε αυτή την χιουμοριστική ενότητα της εκπομπής, η Έλλη Κοκκίνου κλήθηκε να σκίσει φωτογραφίες επώνυμων προσώπων και καλών της φίλων ενώ δε δίστασε να προχωρήσει και σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη!

«Ερχόμαστε στη στήλη που κάνουμε σε όλες τις πολύ όμορφες γυναίκες που έρχονται στην εκπομπή. Αντικειμενικά είσαι 49 χρονών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φάνης Λαμπρόπουλος. «Και μοιάζεις για 35, πιο πολύ από το πρόσωπο σου δεν νομίζω πως το παρατραβάμε» συνέχισε με το ιδιόρυθμο χιούμορ ο τηλεπαρουσιαστής ζητώντας αμέσως συγνώμη από την καλεσμένη του.

Ετοιμοπόλεμη, όμως, και με διάθεση ειλικρίνειας η Έλλη Κοκκίνου παραδέχθηκε πως έχει μικρύνει το στήθος της! Και αυτή είναι η μόνη πλαστική, όπως πρόδωσε η ίδια, στην έχει προχωρήσει καθώς δεν έχει διαφοροποιήσει τίποτα στο πρόσωπο της.

Όταν, επίσης, ο Φάνης Λαμπρόπουλος θέλησε να προξενέψει στην τραγουδίστρια τον… μικρό του ανιψιό, εκείνη με χιούμορ δήλωσε πως «άμα είχα ακόμα τον παιδικό σταθμό, που τον πούλησα πέρσι, θα τον έπαιρνα σαν πελάτη»

Πως σας φάνηκε αυτή η πλευρά της Έλλης Κοκκίνου στις «Μύγες» του The 2night Show;