Η Ελένη Πέτα απαντά σε όσους αναρωτιούνται «που χάθηκε, εάν τα παράτησε»

Ελένα Πέτα

"Στο γιο μου έδωσα το όνομα του αδελφού μου που τον "έχασα" το 1993"

Ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα, τηλεοπτικής απουσίας, η Ελένη Πέτα επέλεξε να μιλήσει στην κάμερα του Πρωινού και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη με αφορμή τις εμφανίσεις της στο Half Note. Η ερμηνεύτρια μίλησε, μέσα σε όλα, για τα επιλεκτικά και πιο «σιωπηλά» καλλιτεχνικά της βήματα, την οικογένεια της αλλά και τη σχέση της με τον χρόνο!

«Πολύς κόσμος που με συναντάει στο δρόμο μπορεί να αναρωτηθεί που είμαι, εάν χάθηκα, εάν τα παράτησα. Συμβαίνει αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Πέτα. «Ζούμε σε μια εποχή πάρα πολύ γρήγορη και σε μια εποχή της εικόνα. Σαν ιδιοσυγκρασία εγώ ζω σε μια άλλη εποχή. Σε παλαιότερες εποχές όταν δεν έπαιζε ρόλο η εικόνα και οι καλλιτέχνες δεν εμφανίζονταν ούτε σε τηλεόραση ούτε υπήρχαν τα social media κάθε μέρα. Όταν δεν βρίσκω λόγο να εμφανιστώ μόνο και μόνο για να δώσω το παρών και να θυμίσω σε κάποιους πως υπάρχω, είναι λογικό κάποιος να σκεφτεί πως «δεν την βλέπουμε άρα τα παράτησε». Πρέπει, όμως, από την άλλη να πω ότι από το 1993 μέχρι τώρα εξακολουθώ να κάνω τις εμφανίσεις που κάνω, στο βαθμό που μου επιτρέπεται και μπορώ, στους χώρους που τις κάνω, για μένα είναι η επιτυχία μου».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή και τη σχέση με τον σύζυγο της, η Ελένη Πέτα πρόδωσε με χαμόγελο πως «δεν ήταν ο κεραυνοβόλος έρωτας. Με κέρδισε μέρα με τη μέρα και κυρίως όταν έμεινα έγκυος. Σε ηλικία 42 χρονών, έμεινα έγκυος όταν ήμασταν τέσσερις μήνες μαζί. Ο Κώστας ήταν αυτός που με στήριζε γιατί πανικοβλήθηκα»

«Ο γιος μου, ο Νίκος είναι 7,5 χρονών. Του έδωσα το όνομα του αδελφού μου που τον «έχασα» το 1993″ πρόσθεσε η γοητευτική ερμηνεύτρια.

«Δεν είχα ποτέ θέμα με τον χρόνο» σημείωσε, σε άλλο σημείο, η Ελένη Πέτα. «Από μικρή αναρωτιόμουν γιατί αισθάνομαι σαν 40 χρονών. Τότε. Πόσο μάλλον τώρα που περάσαμε και τα 40. Σε λίγες μέρες γίνομαι 50 χρονών».