Η Ελένη Μενεγάκη είναι έτοιμη για τις μεγάλες, εντυπωσιακές αλλαγές

Ελένη Μενεγάκη

"Οι δικές μας αλλαγές κάνουν εντύπωση"!

Με το τηλεοπτικό σκηνικό στον Alpha να μοιάζει ιδιαίτερα ρευστό όσον αφορά στις μελλοντικές συνεργασίες του σταθμού με τους παρουσιαστές του, η Ελένη Μενεγάκη… μιλάει με τις αστρολογικές προβλέψεις. Και να μη θέλει να φανερώσει πολλά ακόμα, τα άστρα τα λένε όλα. Και όσα δεν είπε η Σμάρω Σωτηράκη τα είπε το ύφος της παρουσιάστριας και μια φράση της.

«Θα έχετε πάρα πολλή δουλειά, θα κάνετε πολύ σημαντικές επαφές μέσα στο 2020 και ενδεχόμενα κάποιες επαφές που θα κάνετε να αποδειχθούν μοιραίες για τις εξελίξεις κι εδώ, στην περίπτωσή σας, δεν θα είναι καθόλου κακή η μοίρα σας. Αντιθέτως, ενδεχόμενα να πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις και ίσως όλα αυτά που μέχρι τώρα σκεφτόσασταν ότι θέλετε να κάνετε, να τα αναθεωρήσετε και αυτές οι αναθεωρήσεις θα συμβούν για να δημιουργήσετε καινούριες συμμαχίες Ελένη μου.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι πρέπει να προσέχετε τα οικονομικά σας, κυρίως με τις εκλείψεις του Ιουνίου, του Νοεμβρίου και το Δεκεμβρίου και αν έχετε να κάνετε διακανονισμούς, καλό θα είναι να μην επιλέξετε εκείνες τις περιόδους για να κάνετε τέτοιου είδους υποθέσεις. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου να είστε έτοιμοι για μια μεγάλη αλλαγή, εντυπωσιακή. Και το λέω εντυπωσιακή γιατί καθώς είστε σταθερό ζώδιο και συναισθηματικό, οι αλλαγές Ελένη μου…», είπε η Σμάρω Σωτηράκη και η Ελένη Μενεγάκη την διέκοψε λέγοντας: «Οι δικές μας κάνουν εντύπωση! Δεν είναι σαν τους Δίδυμους ας πούμε…».

«Το πρώτο δεκαήμερο είναι όλη τη χρονιά γιατί ο Ουρανός θα είναι εκεί, αλλά νομίζω ότι οι περίοδοι με τις εκλείψεις που αναφέραμε πριν, είναι πιο έντονες για μία αλλαγή γιατί συνηγορούν πολλές όψεις και αστρολογικά φαινόμενα ταυτόχρονα», συμπλήρωσε η αστρολόγος.

Η Ελένη Μενεγάκη κοίταξε με νόημα, κατάματα τον φακό και όποιος κατάλαβε… κατάλαβε.