Η Ελένη Καστάνη απαντά για την Άννα Παναγιωτοπούλου

Ελένη Καστάνη

"Είχε κάνει τόση αίσθηση αυτό, είπα όμως ότι μόνο μία φορά συνέβη. Δεν μπορεί να μην έπαιρνε πολλά χρήματα, μπορεί να μη θυμάται..."

Η Άννα Παναγιωτοπούλου μαθαίνει ότι η Ελένη Καστάνη είχε φτάσει να παίρνει έως 10,000 ευρώ το επεισόδιο και εξομολογείται στον Τάσο Τρύφωνος πως δεν δίνονταν ποτέ αυτά τα ποσά. Μάλιστα, ισχυρίζεται πως η ίδια έπαιρνε στο Ντόλτσε Βίτα 1,000 ευρώ το επεισόδιο.

Η Ελένη Καστάνη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό της Τρίτης και όταν η Φαίη Σκορδά την ενημέρωσε για τις συγκεκριμένες δηλώσεις, η ηθοποιός έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

«Ούτε εγώ ξέρω τι έπαιρναν οι άλλοι. Είχε κάνει τόση αίσθηση αυτό, είπα όμως ότι μόνο μία φορά συνέβη. Το έχουν πει και άλλοι ηθοποιοί, και άλλοι… και άλλοι… και άλλοι… Νομίζω ότι οι τηλεθεατές πρέπει να κάνουν μια αξιολόγηση μέσα στο μυαλό τους, πώς είναι δυνατόν και ποιοι είναι δυνατόν να έχουν πάρει αυτό το ποσό. Για μένα είναι απόλυτα γεγονός γιατί ζουν οι άνθρωποι που μου τα έδωσαν και μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Δεν ξέρω τι έπαιρνε η Άννα Παναγιωτοπούλου, αλλά φαντάζομαι πως είναι λίγα αυτά τα χρήματα. Για όνομα του Θεού! Καταρχάς τότε δεν ήταν ευρώ, ήταν εκατομμύρια. Εγώ είχα κάνει ένα guest στο Ντόλτσε Βίτα. Δεν μπορεί να μην έπαιρνε πολλά χρήματα, μπορεί να μη θυμάται η γυναίκα. Κι εγώ δεν θυμάμαι μερικές φορές αν μου πεις ακριβώς, τα πολλά τα θυμάμαι πάντως», είπε γελώντας η Ελένη Καστάνη.