Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, όχι, δεν έχουν κάνει καμιά συζήτηση για εκπομπή

Ελένη Χατζίδου

"Αν μας πουν πως πρέπει να περιορίσουμε πάρα πολύ τον κόσμο θα αλλάξουμε ημερομηνία στον γάμο και τη βάπτιση"

Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκε η κάμερα του «Έλα χαμογέλα» όπου συνάντησε την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Το ερωτευμένο ζευγάρι αναφέρθηκε τόσο στον Παντελή Παντελίδη, του οποίου κομμάτι ερμήνευσε στο σόου, όσο στις φήμες που τους θέλουν να αναλαμβάνουν την παρουσίαση καλοκαιρινής εκπομπής.

«Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον Παντελή, όπως νομίζω και όλοι οι τραγουδιστές, είναι να τραγουδάμε τα τραγούδια του. Για να υπάρχουν για πάντα και να τα ακούνε οι νέες γενιές για πάντα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου με τον σύζυγο της να συμπληρώνει πως «για μένα η ιστορία μου ήταν αυτή η συγκεκριμένη. Ο Παντελής ήταν φίλος μου για μια στιγμή της ζωής μου και ήθελα να τον τιμήσω και γω με τον τρόπο μου και ας μην είμαι τραγουδιστής».

Επίσης, η Ελένη Χατζίδου αναφέρθηκε ξανά στις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να βρίσκεται σε ρόλους παρουσιαστών το καλοκαίρι. «Δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση για εκπομπή το καλοκαίρι. Έτσι είναι απλά στον αέρα. Δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση. Και εμείς περιμένουμε. Αν γίνει κάτι, θα το μάθετε πρώτοι».

«Η βάπτιση και ο γάμος θα γίνουν στις 19 Σεπτέμβρη εκτός απροόπτου. Αν μας πουν πως πρέπει να περιορίσουμε πάρα πολύ τον κόσμο θα το αλλάξουμε. Σκεφτόμαστε μήπως κάνουμε μόνο τη βάπτιση για να μη μεγαλώσει πολύ η μικρούλα» πρόσθεσε το ζευγάρι.