Η εξομολόγηση του Γιώργου Χειμωνέτου για το σπίτι του που «ταλαιπωρούν οι τράπεζες»

Γιώργος Χειμωνέτος

"Αυτά γίνονται μόνο εδώ"!

Ο Γιώργος Χειμωνέτος μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη με αφορμή νέο κατάστημα με κουλούρια το οποίο και άνοιξε στην Αθήνα. Ο γνωστός αθλητής μίλησε, μέσα σε όλα, για τον δικαστικό αγώνα που δίνει το τελευταίο διάστημα για την κύρια κατοικία του.

«Το σπίτι μου το ταλαιπώρησαν και το ταλαιπωρούν οι τράπεζες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο αθλητής. «Διεκδικούμε ακόμη την πρώτη μου κατοικία, είμαστε στα δικαστήρια. Είναι μια λάθος κατάσταση απλά δέχθηκε ο δικαστής ότι, ενώ έχω ένα σπίτι στο όνομα μου, αυτό που θα έπρεπε να είναι η πρώτη και κύρια κατοικία μου,  δεν είναι η πρώτη και κύρια κατοικία μου και μένω σε ένα ενοικιασμένο κομμωτήριο. Επειδή έπαιρνα εκεί την αλληλογραφία μου».

«Αυτά γίνονται μόνο εδώ! Είμαστε ακόμα σε ένδικο αγώνα μα θα τη βρούμε την άκρη» συμπλήρωσε με χαμόγελο ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Επίσης, ο αθλητής και επιχειρηματίας μίλησε για τα παιδάκια του και τα ονόματα που επέλεξε να τους δώσει. «Έδωσα στα παιδιά μου τα ονόματα των γονιών μου γιατί έτσι τους φέρνω πιο κοντά μου»

«Ο θάνατος του πατέρα μου, τα προβλήματα στον αθλητισμό και η παγκόσμια κρίση μπορεί να με κατέστρεψαν αλλά στάθηκα πάλι στα πόδια μου» παραδέχθηκε, επίσης, σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιώργος Χειμωνέτος.