Η έκπληξη του Μανούσου Μανουσάκη στον Σωτήρη Χατζάκη για το Κόκκινο Ποτάμι

Σωτήρης Χατζάκης

"Είχα μια σεμνότητα απέναντι του στο να του το προτείνω το ρόλο"

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show βρέθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Σωτήρης Χατζάκης. Ο δημοφιλής σκηνοθέτης που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στο επιτυχημένο σίριαλ «Κόκκινο Ποτάμι» δέχθηκε, μάλιστα, μια όμορφη έκπληξη από τον παρουσιαστή στον αέρα της εκπομπής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να αιφνιδιάσει τον καλεσμένο του καλώντας στο τηλέφωνο τον σκηνοθέτη της σειράς εποχής του OPEN, Μανούσο Μανουσάκη, ο οποίος με τη σειρά του μίλησε με θερμά λόγια για εκείνον.

Ο Μανούσος Μανουσάκης, λοιπόν, αφού δεν έκρυψε το ξάφνιασμα από το τηλεφώνημα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μια συζήτηση με τον Σωτήρη Χατζάκη μπορεί να φτάσει μέχρι το Πεκίνο με τον Μάρκο Πόλο! Τον έχω δει στο θέατρο και σαν ηθοποιό και σαν σκηνοθέτη, τον εκτιμώ αφάνταστα. Αυτό θα το έλεγε όμως ο καθένας. Αυτό που σκέφτηκα, όμως, όταν διάβαζα τα σενάρια από το Κόκκινο Ποτάμι είναι ότι ο ρόλος του Ζαχάροφ είχε γραφτεί για αυτόν πραγματικά. Δίσταζα, πραγματικά. Έλεγα πως είναι σκηνοθέτης και μάλιστα σκηνοθέτης θεάτρου. Είχα μια σεμνότητα απέναντι του στο να του το προτείνω το ρόλο».

«Ο ίδιος ήρθε τόσο ανοικτός και πρόθυμος σαν πρωτοετής φοιτητής της δραματικής σχολής, έτοιμος να ακούσει και να συζητήσει. Με έπαιρνε τηλέφωνο και επέμενε να κάνουμε περισσότερες πρόβες. Ένας εξαιρετικός συνεργάτης» πρόσθεσε ο επιτυχημένος σκηνοθέτης της ελληνικής τηλεόρασης.

Επίσης, ο Μανούσος Μανουσάκης εξήγησε γιατί χρειάστηκε ο Σωτήρης Χατζάκης να ξεκινήσει… νεροθεραπεία προκειμένου να ταιριάξει περισσότερο στο ρόλο που ερμηνεύει στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι».