Η έκπληξη του Κώστα Μαρτάκη και το λάθος που έφερε σε αμηχανία τον Νίκο Μουτσινά

Κώστας Μαρτάκης

"Προκαλώ όλη την ομάδα του Δέστε Τους..."

Έναν απρόσμενο επισκέπτη είχε, το μεσημέρι της Τετάρτης, o Νίκος Μουτσινάς στο πλατό της εκπομπής τους στον ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μιας ξεχωριστής ερμηνείας του παρουσιαστή, εισέβαλε στο «Καλό μεσημεράκι» ο Κώστας Μαρτάκης.

Φορώντας το ωραιότερο χαμόγελο του, ο τραγουδιστής συνόδεψε τον Νίκο Μουτσινά στο… δικό του τραγούδι και αμέσως μετά αναφέρθηκε στην παράσταση «Παριζιάνα» όπου πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν.

Θέλοντας δε να προκαλέσει τον ηθοποιό και παρουσιαστή, ο Κώστας Μαρτάκης προχώρησε σε ένα λάθος που αποσυντόνισε ελαφρώς το «Καλό Μεσημεράκι» με αφορμή την πρεμιέρα του σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί που συμπίπτει με την γιορτή του Νίκου Μουτσινά.

«Προκαλώ όλη την ομάδα του Δέστε Τους, τους Alcatrash και τον Νίκο, τον Στέλιο και την Αγγελική να κάνουν…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μαρτάκης για να σπεύσει ο Νίκος Μουτσινάς να τον διακόψει: «Συγνώμη, συγνώμη… Κάτσε… Θα έρθουν από το Δέστε τους! Κάλεσες όλη την ομάδα του Δέστε Τους».

Όπως ήταν φυσικό, ο Κώστας Μαρτάκης ξέσπασε αμέσως σε γέλιο ενώ ο Νίκος Μουτσινάς συνέχισε το ιδιαίτερο αυτό κάλεσμα. «Άρα Κατερίνα, Γιώργο, Μαρία είστε καλεσμένοι στη γιορτή μου» πρόσθεσε με χαμόγελο ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

«Είμαι που ‘μαι και εγώ, ήρθα και κούμπωσα εδώ» είπε, αμέσως μετά, ο Κώστας Μαρτάκης προσπαθώντας να διορθώσει το απολαυστικό του λάθος.