Η Ειρήνη Παπαδοπούλου για πρώτη φορά μιλάει για τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Ειρήνη Παπαδοπούλου

"Είμαι λίγο πιο άνετη τώρα"

Την Ειρήνη Παπαδοπούλου είδαμε στο πλατό του Happy Day, το πρωί της Τρίτης, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Η όμορφη τραγουδίστρια, αν και φειδωλή, μίλησε για τη νέα της σχέση με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

«Είδαμε πριν από μια εβδομάδα περίπου κάποιες φωτογραφίες με τον αγαπημένο σου» ανέφερε, μέσα σε όλα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή προς την καλεσμένη της για να την ρωτήσει σχετικά με το νέο της σύντροφο, Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

«Πια το ζεις λίγο πιο απενοχοποιημένα; Γιατί φαντάζομαι πως, μέχρι να βγει στη δημοσιότητα, είχες ένα άγχος να μην το μάθουν, να το κρύψουμε, να προσέχουμε… Τώρα πια που το ξέρει ο κόσμος και σας έχει δει σε κάτι φωτογραφίες, είσαι λίγο πιο άνετη και χαλαρή ώστε να το ζεις;» συμπλήρωσε.

«Είμαι λίγο πιο άνετη τώρα» σημείωσε χαρακτηριστικά, μα εμφανώς με μια αμηχανία, η Ειρήνη Παπαδοπούλου προσθέτοντας πως «δεν είμαι ακόμα όμως στο βαθμό που θα ήθελα».

«Θα γίνει και αυτό. Σιγά σιγά. Το αν θα άφηνα την Αθήνα για την Θεσσαλονίκη είναι μια δύσκολη ερώτηση» σχολίασε χαμογελώντας η όμορφη τραγουδίστρια.

«Δύσκολη απόφαση, δεν ξέρω. Η λογική λέει ότι μάλλον όχι αλλά ποτέ δεν ξέρεις» πρόσθεσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου