Η έγκυος Νικολέττα Ράλλη μιλά στο Νίκο Μουτσινά για την ωραιότερη περίοδο της ζωής της

Νικολέττα Ράλλη

Όσα είπε η παρουσιάστρια στο "Καλό μεσημεράκι".

Στο πλατό του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε καλεσμένη, το μεσημέρι της Τρίτης, η Νικολέττα Ράλλη. Στο «Καλό μεσημεράκι» η γοητευτική παρουσιάστρια μίλησε με τρυφερά λόγια για το πρώτο μωράκι που περιμένει και τους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Πιο συγκεκριμένη, η Νικολέττα Ράλλη  ανέφερε με χαμόγελο στον Νίκο Μουτσινά πς περιμένει κοριτσάκι το οποίο και θα ονομάσει – πιθανότατα – Σοφία όπως είναι το όνομα και της μητέρας του συντρόφου της. «Είναι πολύ ωραία και λίγο αγχωτική περίοδος. Δεν την περίμενα γιατί ουσιαστικά, εγώ τουλάχιστον, έρχομαι αντιμέτωπη με κάτι το οποίο δεν έχω ιδέα τι γίνεται εκεί μέσα. Δηλαδή αν μπορούσα να έχω έναν υπέρηχο μονίμως συνδεδεμένο πάνω μου και μπορούσα να ακούω συνέχεια την καρδιά του, πως όλα κυλούν τέλεια, θα το ήθελα πάρα πολύ» πρόσθεσε.

«Πάω συνέχεια στον γιατρό χωρίς να χρειάζεται! Άμα μπορείς να πηγαίνεις, γιατί να μην το κάνεις; Από τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και μετά, οπότε κάνεις τον 4d υπέρηχο, βλέπεις πως θα είναι το παιδί όταν θα γεννηθεί. » συμπλήρωσε η Νικολέττα Ράλλη.

Όσον αφορά την σχέση που οδήγησε στην εγκυμοσύνη της, η Νικολέττα Ράλλη ξεκαθάρισε με ειλικρίνεια πως «αν εξαιρέσεις μια σχέση στο παρελθόν, που έτυχε να είναι γνωστός ο άντρας γι’ αυτό και πήρε δημοσιότητα, ποτέ κανείς δεν ξέρει με ποιον ήμουν και πως ήμουν. Δεν έχω βάλει ποτέ φωτογραφία με άντρα στο Instagram και δεν έχω εκμεταλλευτεί ποτέ την προσωπική μου ζωή. Αν έχω ερωτηθεί, δεν έχω απαντήσει γιατί απλά δεν θέλω».

«Ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια και παιδιά αλλά απέχει πάρα πολύ το να το φαντάζεσαι και να σου συμβαίνει» πρόσθεσε, επίσης, η εγκυμονούσα παρουσιάστρια με τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ να στέλνει ένα ξεχωριστό μήνυμα στην… κόρη της!

Μια τρυφερή συνέντευξη από την Νικολέττα Ράλλη στον ΣΚΑΪ…