Η Δούκισσα Νομικού στο «Μαζί σου» – «Με πειράζει που δεν βλέπω τους γονείς μου»

Δούκισσα Νομικού

Όσα είπε η όμορφη παρουσιάστρια στην Τατιάνα Στεφανίδου...

Στο «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου εμφανίστηκε μέσω skype η Δούκισσα Νομικού το μεσημέρι του Σαββάτου. Η παρουσιάστρια μίλησε για την περίοδο του κορονοϊού την οποία, όπως όλοι μας, βιώνει μένοντας σπίτι και προσέχοντας την οικογένεια της.

Πιο συγκεκριμένα, η Δούκισα Νομικού αναφέρθηκε στα γενέθλια του γιου της που θα περάσει εν μέσω πανδημίας στο σπίτι, ενώ εστίασε και ευρύτερα στην πλέον δύσκολη κατάσταση που επικρατεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Στεναχωριέμαι με όλα αυτά που διαβάζουμε καθημερινά. Μου λείπουν πάρα πολύ οι γονείς μου. Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να μεταδώσουμε κάτι σε εκείνους. Τρέμω για όλον τον κόσμο, για τους δικούς μου, τα παιδιά μου, τον άντρα μου, για όλους» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού, ενώ αναρωτήθηκε με χαμόγελο «πραγματικά αυτό που ζούμε, είναι ταινία; Είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας; Είναι θρίλερ;».

Επίσης, η παρουσιάστρια συμπλήρωσε με ειλικρίνεια πως «δεν μετράω τις μέρες που είμαι μέσα. Τελευταία φορά ήταν η Καθαρά Δευτέρα, που βγήκαμε. Εμένα το σπίτι δεν με τρομάζει. Ίσα ίσα ευχαριστιόμαστε και τον μπαμπά, που δεν πηγαίνει στη δουλειά και είμαστε όλοι μαζί με τα παιδάκια. Μου αρέσει. Άλλωστε τα τελευταία δυομισι χρόνια, έχω κλειστεί πολύ μέσα και δεν με πειράζει. Αυτό που με πειράζει είναι που δεν βλέπω τους γονείς μου. Με πειράζει που κάποιοι το έχουν δει πολύ επιπόλαια και δεν είναι όσο υπεύθυνοι θα έπρεπε να είναι. Αντλώ αισιοδοξία από τα παιδιά μου και χαμόγελο. Πιστεύω όταν τελειώσει όλο αυτό, θα βγούμε όλοι καλύτεροι άνθρωποι».

«Τα γενέθλια του Σάββα ήταν πολύ περίεργα. Μου έλειψαν οι γονείς μου. Και στους παππούδες λείπουν πολύ τα εγγόνια τους. Συγκινούνται κάθε μέρα με τα βιντεάκια που τους στέλνω. Τα γενέθλια ήταν περίεργα, το κατάλαβε και ο Σάββας, δεν ήθελε να σβήσει την τούρτα του. Κατάλαβε ότι δεν ήταν ακριβώς πάρτι. Και εγώ στεναχωρήθηκα πολύ. Αλλά εντάξει χαίρονται που βλέπουν τον μπαμπά και τη μαμά συνέχεια στο σπίτι» πρόσθεσε, ακόμα, η Δούκισσα Νομικού.

Μια τρυφερή εξομολόγηση από την παρουσιάστρια στο «Μαζί σου»…