Η Δήμητρα Παπαδήμα μάς ανοίγει για πρώτη φορά το σπίτι της

Σπίτι

"Είμαι και μάνα, υπηρέτρια εδώ μέσα, δούλα, μαγείρισσα, πλύστρα..."

Την ζεστή της οικεία άνοιξε η Δήμητρα Παπαδήμα στην κάμερα του Happy Day και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Για πρώτη φορά, η ηθοποιός μάς ξενάγησε στις αγαπημένες της γωνιές ενώ πρόδωσε πως πριν από κάποια χρόνια έκανε βλεφαροπλαστική και από τότε κάνει «που και που μπότοξ».

«Είμαι και μάνα, υπηρέτρια εδώ μέσα, δούλα, μαγείρισσα, πλύστρα. Νευριάζω που τα κάνω όλα αυτά αλλά πρέπει να τα κάνω, τα θεωρώ υποχρέωση μου» σημείωσε, μέσα σε όλα, με χαμόγελο η Δήμητρα Παπαδήμα προσθέτοντας πως «ομίζω ότι είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος στα 57 μου χρόνια»!

Σε άλλο σημείο, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου εξηγώντας πως «είναι ένας σπάνιος άνθρωπος, ένα παιδί που δεν μεγαλώνει ποτέ».

«Έχουμε βρει τους κωδικούς μας, τη σειρά μας. Τσακωνόμαστε, κάνουμε, συνεχίζουμε. Ο Γιάννης μένει στο επάνω διαμέρισμα, όσο πάει έρχεται και πιο κοντά» πρόσθεσε.

Επίσης, η Δήμητρα Παπαδήμα προχώρησε για πρώτη φορά σε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη! «Μου είχαν κάνει πρόταση να ασχοληθώ με το μόντελινγκ και να παίξω σε ταινία στην Αμερική».

Η Δήμητρα Παπαδήμα παρουσιάζει, αυτή την περίοδο, τον μονόλογο «Μαρίκα Κοτοπούλη – Το αγρίμι» που συνεχίζεται στο θέατρο Άλφα.