Η Δέσποινα Βανδή αναπόλησε στο X Factor την πρώτη της audition

Δέσποινα Βανδή

"Με κοιτάζει ο μαέστρος και με ρωτάει αν είμαι σίγουρη..."

Μια ξεχωριστή εμπειρία θέλησε η Δέσποινα Βανδή να μοιραστεί με τους κριτές και τους τηλεθεατές του X Factor. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του τάλεντ σόου μεταφέρθηκε, συγκεκριμένα, με τη σκέψη στην πρώτη της audition στη Θεσσαλονίκη.

Αφορμή για αυτή την ιδιαίτερη, για την ίδια, ανάμνηση στάθηκε η εμφάνιση της Ζωής – Μισέλ Μπακίρη στη σκηνή του X Factor.

«Δεν θέλω να ξεχνάμε ποτέ ότι η Ζωή είναι 19 ετών και ακόμη έχει δρόμο μπροστά της. Το πρωτογενές υλικό είναι πολύ καλό αλλά χρειάζεται δουλειά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή, προσθέτοντας: «Κάποιοι άνθρωποι πραγματικά γεννιούνται με μια τεράστια φωνή. Κάποιοι άλλοι άνθρωποι, ωστόσο, έχουν ένα καλό πρωτογενές υλικό πάνω στο οποίο καλούνται, εάν και εφόσον το επιθυμούν, να το δουλέψουν και να εξελιχθούν πάνω σε αυτό. Σε αυτή την κατηγορία της Ζωής ανήκω και εγώ».

«Όταν ξεκίνησα στη Θεσσαλονίκη, πήγα να τραγουδήσω στο Αβαντάζ και με ρωτάνε τι θέλω να πω. Το «Woman in love» της Barbra Streisand. Με κοιτάζει ο μαέστρος και με ρωτάει αν είμαι σίγουρη. Λέω, «ναι βέβαια, γιατί όχι, φυσικά». Το φυσικά μέσα σε τρία λεπτά είχε αλλάξει όλο. Όπως βλέπετε, αυτό δεν με σταμάτησε και δεν θα σε σταματήσει τίποτα Ζωή μου» συμπλήρωσε η Δέσποινα Βανδή.

«Τι θυμήθηκα… Έτσι είναι άμα έχεις να κάνεις με μεγάλους ανθρώπους που έχουν πολλές αναμνήσεις…» κατέληξε η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του X Factor.