Η Δέσποινα Ολυμπίου εξομολογείται πως νόμιζε ότι θα πεθάνει όταν…

Δέσποινα Ολυμπίου

"Με μάζεψαν με αμαξίδιο και με πήγαν στις πρώτες βοήθειες"!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δέσποινα Ολυμπίου, έπειτα από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, στην κάμερα του πρωινού και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη. Η ερμηνεύτρια μίλησε, μέσα σε όλα, για την υπερκόπωση και το περιστατικό που της συνέβη πριν λίγους μήνες στο αεροδρόμιο καθώς και για τον 2,5 ετών γιο της!

«Έχω πολύ καιρό να κάνω ραδιοφωνική επιτυχία αλλά δόξα τω Θεώ δουλεύω και είμαι χαρούμενη που δουλεύω» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Ολυμπίου προσθέτοντας, σε άλλο σημείο της κουβέντας, πως ‘έχω καταφέρει στη ζωή μου να χτυπάει το τηλέφωνο μου από ενδιαφέρον, όχι από συμφέρον».

Όσον αφορά τη μεγαλύτερη αδυναμία της ζωής της, το αγοράκι της, η Δέσποινα Ολυμπίου πρόδωσε με χαμόγελο πως «είναι 2,5 ετών και είναι… τρέλα! Είμαστε στη φάση που τον κυνηγάω για τα πάντα. Με μια κάλτσα, ένα παπούτσι γύρω γύρω από το τραπέζι! Μετά το γιο μου έχω γίνει πιο ευαίσθητη, με τα μωρά κυρίως. Σε όλα τα μωράκια βλέπω το μωρό μου».

«Έκανα τη βάπτιση του γιου μου στο Πάπιγκο. Κανονίσαμε ένα 3ημερο με φίλους και συγγενείς σαν εκδρομή. Κάναμε ράφτινγκ και ύστερα κάναμε τη βάπτιση» πρόσθεσε, επίσης, η γοητευτική ερμηνεύτρια.

Σχετικά με την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε πριν λίγους μήνες, η Δέσποινα Ολυμπίου ομολόγησε πως «φέτος είχα πει πως δεν θα δουλέψω, γιατί είχα έναν αρκετά δύσκολο χειμώνα όπου είχα πάθει υπερκόπωση κι έπεσα κάτω στο αεροδρόμιο. Με μάζεψαν με αμαξίδιο και με πήγαν στις πρώτες βοήθειες. Έπαθα κρίση πανικού, νόμιζα ότι πεθαίνω»!

Αυτό το διάστημα η Δέσποινα Ολυμπίου εμφανίζεται με επιτυχία στην «Οδό Ακαδημίας» μαζί με την Έλντα Πανοπούλου και τον Χρίστο Αντωνιάδη.