Η Δέσποινα Καμπούρη συγκινείται για τον Θέμο Αναστασιάδη – «Σαν να είναι ακόμα εδώ…»

Δέσποινα Καμπούρη

"Με πείραξε πολύ η απώλεια του, με στεναχώρησε πάρα πολύ"

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και την Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε η Δέσποινα Καμπούρη. Η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην απουσία του Θέμου Αναστασιάδη ενώ αποκάλυψε την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε ηλικία 16 ετών.

«Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση, όχι στον επαγγελματικό μου χώρο, από έναν κοινό γνωστό όταν ήμουν 16 ετών πολύ μεγαλύτερο μου ηλικιακά τότε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Καμπούρη προσθέτοντας πως «δεν το είχα πει στους γονείς μου γιατί, όταν είσαι σε τόσο μικρή ηλικία, αισθάνεσαι ότι κάτι εσύ δεν έχεις κάνει καλά».

Όσον αφορά την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη και την στήριξη στα πρώτα της επαγγελματικά βήμα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εκμυστηρεύτηκε: «Με πείραξε πολύ η απώλεια του, με στεναχώρησε πάρα πολύ. Ο Θέμος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πίστεψε σε εμένα, την αξία μου και στο τι είμαι. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με βοήθησε να κάνω βήματα σημαντικά στην τηλεόραση».

«Γνώριζα για την ασθένεια του απλά, το διάστημα που ο Θέμος νοσούσε, εγώ είχα φύγει από την εταιρεία. Εξακολουθώ να έχω πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια του, με την σύζυγο του και την μεγάλη του κόρη μιλάμε πολύ συχνά. Μέσα από την επικοινωνία μου με την Αλίκη νιώθω σαν να υπάρχει ακόμα ο Θέμος, σαν να είναι ακόμα εδώ» πρόσθεσε, επίσης, η Δέσποινα Καμπούρη.

Μια γλυκιά, τρυφερή πλευρά από την Δέσποινα Καμπούρη…