Η Χρύσπα αποκαλύπτει το απίθανο περιστατικό που της έχει συμβεί με δημοσιογράφο

Χρύσπα

«Μου είπε ότι έμαθε πως χώρισα και δίπλα μου ήταν ο άντρας μου».

Τη Νάνσυ Παραδεισανού και την κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” υποδέχθηκε η Χρύσπα στο σπίτι της. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη συμμετοχή της στο YFSF, για τα μουσικά talent shows, ενώ αποκάλυψε κι ένα περιστατικό, όπου ένας δημοσιογράφος της είπε ότι έμαθε πως χώρισε μπροστά… στον άντρα της.

«Κανονικά στολίζω ενάμισι μήνα πριν τα Χριστούγεννα. Φέτος έβαψα το σπίτι και καθυστέρησα να στολίσω. Το 2019 ήταν μια υπέροχη και δημιουργική χρονιά. Ήταν πολύ σημαντικό που συμμετείχα στο YFSF. Κουρεύτηκα καρέ μετά το YFSF.

Οι ερωτήσεις που μου κάνουν συνέχεια είναι για τις πλαστικές, τα κιλά, το αν θα κάνω παιδί και το διαζύγιο. Έχει τύχει να με ρωτήσει δημοσιογράφος να μου πει ότι έμαθε που χώρισα και να είναι δίπλα μου ο άντρας μου. Είμαι παντρεμένη δέκα χρόνια και από την πρώτη μέρα με χωρίζουν.

Τα ριάλιτι τραγουδιού είναι μηχανές ανακύκλωσης τραγουδιστών. Θυμάμαι τον παρουσιαστή και την επιτροπή, πιο πολύ φτιάχνονται αυτοί παρά οι συμμετέχοντες. Οι συμμετέχοντες παραμένουν άγνωστοι δυστυχώς», είπε η Χρύσπα.