Η Χριστίνα Αλούπη περιγράφει την απίστευτη κατάσταση στις ΗΠΑ – “Έχουμε γίνει κατάσκοποι”

Χριστίνα Αλούπη

"Στηνόμαστε έξω από το σούπερ μάρκετ να δούμε πότε έρχονται τα φορτηγά με τα προϊόντα", αποκαλύπτει η Χριστίνα Αλούπη.

Η Χριστίνα Αλούπη μένει τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά της στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ. Σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day περιέγραψε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή πώς έχει η κατάσταση στην Αμερική, καθώς δεν έχουν παρθεί μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

“Εδώ ζούμε στη χώρα του παραλόγου στην Αμερική αυτή τη στιγμή, γίνεται ό,τι να ‘ναι κυριολεκτικά. Δεν άλλαξαν συμπεριφορά οι συμπολίτες μας, πάλι καλά που άλλαξε λίγο η αστυνομία και πήραν λίγο πιο αυστηρά μέτρα. Δεν υπάρχει καμία απαγόρευση κυκλοφορίας, πέρα από τη Νέα Υόρκη. Όπως φιλοτιμηθεί ο κάθε πολίτης”, ανέφερε η Χριστίνα Αλούπη και συνέχισε:

“Έχουν μείνει ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ, τα φαρμακεία, τα εστιατόρια που κάνουν delivery, όλα τα ιατρεία και για αισθητικές επεμβάσεις. Δεν το έχουν πάρει πολύ σοβαρά το όλο θέμα. Από την πρώτη στιγμή, πριν από τρεις εβδομάδες ήταν η τελευταία μέρα που βγήκα να πάω σούπερ μάρκετ. Είπα βγαίνω και μετά τέλος, κάθομαι σπίτι μου. Δεν βρήκα χαρτί υγείας, δεν βρήκα κοτόπουλο, κρέας, δεν βρήκα πολλά πράγματα. Αυτό συνεχίζει να συμβαίνει. Έχουμε γίνει κατάσκοποι. Στηνόμαστε έξω από το σούπερ μάρκετ να δούμε πότε έρχονται τα φορτηγά με τα προϊόντα. Έχουμε σταμπάρει τις μέρες και τις ώρες που έρχονται και στηνόμαστε έξω από το σούπερ μάρκετ για να προλάβουμε. Μέσα σε λεπτά εξαφανίζονται όλα. Ούτε πόλεμο να είχαμε”.

“Εγώ ακολουθώ τις ελληνικές οδηγίες, ό,τι πείτε εσείς κάνω κι εγώ. Από την πρώτη στιγμή κλείστηκα στο σπίτι”, είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Αλούπη.