Η Χάρις Αλεξίου σε μια σπάνια εξομολόγηση – «Συγκρίνω τον εαυτό μου με άλλους και τον αμφισβητώ»

Χάρις Αλεξίου

"Όταν έγινα μάνα είπα ότι δεν επιτρέπεται από εδώ και πέρα να μην είμαι καλά..."

Στην εκπομπή «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ βρέθηκε η Χάρις Αλεξίου, το βράδυ της Τρίτης, συναντώντας τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Νανούρη. Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική της εμφάνιση, η δημοφιλής ερμηνεύτρια προχώρησε σε μια εξομολόγηση ψυχής.

«Πάρα πολλές φορές έχω αμφισβητήσει αυτό που κάνω, γιατί πάρα πολλές φορές έχω βάλει τον εαυτό μου να τον συγκρίνω με κάποιον άλλο» αποκάλυψε, μέσα σε όλα, η Χάρις Αλεξίου στην κουβέντα με τον καλό της φίλο, Γιώργο Νανούρη. «Έβλεπα την Μαρινέλλα τις προάλλες… Αυτή η γυναίκα γεννήθηκε για να υπάρχει μόνη της»!

Όταν ο Γιώργος Νανούρης θύμισε στην αγαπημένη ερμηνεύτρια την σύνδεση με την υποκριτική, εκείνη με χαμόγελο πρόδωσε πως «ερωτεύτηκα και τα παράτησα. Δεν προλάβαινα. Και τραγουδούσα. Πότε θα τον έβλεπα τον άνθρωπο».

«Όταν έγινα μάνα είπα ότι δεν επιτρέπεται από εδώ και πέρα να μην είμαι καλά. Δηλαδή καμία μαύρη σκέψη, όλα γίνονται στη ζωή, όλα μπορείς να τα περάσεις και τώρα που έχεις αυτό το πλάσμα οφείλεις να αγαπάς τον εαυτό σου και να ‘σαι καλά» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η Χάρις Αλεξίου.

Η Χάρις Αλεξίου σε πρώτο πλάνο μετά από μεγάλο διάστημα…