Η αυλή των χρωμάτων έρχεται με ένα εορταστικό πρόγραμμα με τον Βαγγέλη Κορακάκη

Η αυλή των χρωμάτων

Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019, στις 21:30, στην ΕΡΤ2...

«Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου φιλοδοξεί να ομορφύνει τα βράδια μας. Έπειτα από μια κουραστική εβδομάδα σας προσκαλούμε να έρθετε στην «Αυλή» μας και κάθε Παρασκευή να απολαύσετε μαζί μας στιγμές πραγματικής ψυχαγωγίας.

Υπέροχα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε, αλλά και νέες συνθέσεις, οι οποίες «σηματοδοτούν» το μουσικό παρόν μας. Ξεχωριστοί καλεσμένοι απ’ όλο το φάσμα των Τεχνών, οι οποίοι πάντα έχουν να διηγηθούν ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Ελάτε στην παρέα μας, να θυμηθούμε συμβάντα και καλλιτεχνικές συναντήσεις, οι οποίες έγραψαν ιστορία, αλλά παρακολουθήστε μαζί μας και τις νέες προτάσεις και συνεργασίες, οι οποίες στοιχειοθετούν το πολιτιστικό γίγνεσθαι του καιρού μας.

Όλες οι Τέχνες έχουν μια θέση στη φιλόξενη αυλή μας. Ελάτε μαζί μας στην «Αυλή των Χρωμάτων», ελάτε στην αυλή της χαράς και της δημιουργίας!

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019, στις 21:30
«Εορταστικό πρόγραμμα με τον Βαγγέλη Κορακάκη»

«Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου παρουσιάζει ένα εορταστικό πρόγραμμα με τον αγαπημένο λαϊκό συνθέτη Βαγγέλη Κορακάκη. 

Ο Βαγγέλης Κορακάκης, μια ξεχωριστή περίπτωση στο ελληνικό πεντάγραμμο, συνεχίζει τη μεγάλη παράδοση του λαϊκού μας τραγουδιού, με το ήθος που τον διακρίνει μέσα στα χρόνια και με απαράμιλλο σθένος, κόντρα στο ρεύμα της εποχής.

Λίγο πριν από την έλευση του νέου έτους, ήρθαν στη φιλόξενη αυλή μας φίλοι δημοσιογράφοι, όπου με τις καίριες επισημάνσεις τους και τις καρδιακές ευχές τους, αποχαιρετούμε μαζί το 2019 και προσμένουμε με αισιοδοξία το νέο έτος.

Ο βετεράνος δημοσιογράφος και συγγραφέας Αντώνης Πρέκας, ο διευθυντής του περιοδικού «People» Μαρίνος Βυθούλκας, ο διευθυντής του «Zappit.gr» Γιώργος Σκρομπόλας, η διευθύντρια του «Tlife.gr» Μαρία Ρουμελιώτου, η διευθύντρια των ιστορικών τηλεοπτικών περιοδικών «Τηλεθεατής» και «Τηλέραμα» Χριστίνα Αλεξίου και ο αγαπητός σε όλους δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιάννης Βίτσας από τον «Φιλελεύθερο» της Κύπρου, συνθέτουν την όμορφη παρέα μας.

Η Νάνσυ Κατσικάρη μάς έφερε κουραμπιέδες και μελομακάρονα, τα οποία έφτιαξε με περισσό μεράκι και επιβεβαιώνει τη φήμη, ότι φτιάχνει τα ωραιότερα γλυκά της πόλης!

Ελάτε κοντά μας για να απολαύσετε τις μεγάλες επιτυχίες του Βαγγέλη Κορακάκη και να τραγουδήσουμε παρέα: «Το ποτηράκι της καρδιάς», «Έρχονται βράδια», «Μάνα που ζω», «Πρώτο Φθινόπωρο», «Στη σκέψη της τρελής» κ.ά.

Τραγουδούν οι: Βαγγέλης Κορακάκης, Αφεντούλα Ραζέλη, Σοφία Εμφιετζή, Στέλιος Γαλανός, Βασίλης Κορακάκης.

Παίζουν οι μουσικοί: Βαγγέλης Κορακάκης (μπουζούκι), Βασίλης Κορακάκης (μπουζούκι), Νίκος Γύρας (κοντραμπάσο), Αλέξανδρος Καμπουράκης (ακορντεόν), Ευαγγελία Μαυρίδου (πιάνο), Άγης Παπαπαναγιώτου (κιθάρα).

Χορεύουν τα μέλη του Ελληνικού Παραδοσιακού Χορευτικού Όμιλου: Φώτης Τασούλης, Αναστάσιος Κωνσταντάκος, Γεώργιος Παυλίδης, Ιωάννης Κοτρωνάκης, Σπυριδούλα Πλιάγκου, Δήμητρα Μοσχοπούλου, Μαρία Ραφοπλία Πατρώνη, Κωνσταντίνα Σφακιανάκη, Μίνα Τσαχαλίδου.

Υπεύθυνος χορευτικού: Γιώργος Φραγκάκης.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Αθηνά Καμπάκογλου.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης.

Διεύθυνση παραγωγής: Θοδωρής Χατζηπαναγιώτης.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης.

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Κώστας Λύγδας.

Μουσική σήματος: Στέφανος Κορκολής.

Σκηνογραφία: Ελένη Νανοπούλου.

Διακόσμηση: Βαγγέλης Μπουλάς.

Φωτογραφίες: Μάχη Παπαγεωργίου.