Η Αθηνά Χρυσαντίδου δακρύζει – «Ο Πάνος Ζάρλας μένει σε άλλη χώρα…»

Αθηνά Χρυσαντίδου

"Είναι πολύ δύσκολο κομμάτι ο θάνατος του Πάνου"

Στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μίλησε η Αθηνά Χρυσαντίδου. Η πρώην παίκτρια του Power of love μίλησε, μέσα σε όλα, για την ενώ θυμήθηκε τον συμπαίκτη της, Πάνο Ζάρλα που έφυγε απρόσμενα από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα.

«Έκλεισα τα 22 και δεν κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός γιατί έχω περάσει δύσκολες καταστάσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αθηνά Χρησαντίδου προσθέτοντας πως είχε υποστεί μπούλινγκ στο σχολείο.

Επίσης, η Αθηνά Χρυσαντίδου αποκάλυψε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν! «Είμαι άνθρωπος που φοβάμαι τις ενέσεις και οτιδήποτε έχει να κάνει με πλαστική, γιατί έζησα πριν μερικά χρόνια ένα πρόβλημα με την υγεία μου. Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα με τον πνεύμονα μου και αναγκάστηκα να μπω στο χειρουργείο».

«Είναι πολύ δύσκολο κομμάτι ο θάνατος του Πάνου. Εγώ προσωπικά δεν έχω πιστέψει ακόμα ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Πιστεύω απλά ότι ο Πάνος έχει φύγει κάπου, είναι σε άλλη χώρα» δήλωσε η πρώην παίκτρια του Power of love, σε έντονη συναισθηματική φόρτιση για τον απρόσμενο χαμό του Πάνου Ζάρλα. «Απλά προσπαθείς να μην το σκέφτεσαι. Λες ότι ο άνθρωπος είναι σε άλλη χώρα, έχει άλλη δουλειά και είναι καλά με αυτό το χαμόγελο».

Επίσης, η Αθηνά Χρυσαντίδου μίλησε με γλυκά λόγια για την μαμά του Πάνου Ζάρλα…