Η Άση Μπήλιου για τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα

Άση Μπήλιου

"Θα έλεγα ότι η εβδομάδα ξεκινά λίγο πιο βαριά", λέει η Άση Μπήλιου.

Είμαστε στην αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας και οδεύουμε προς ένα Πάσχα εντελώς διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα. Στη φωλιά των Κου Κου, η Άση Μπήλιου, πριν πει τα ζώδια, επισήμανε όλα όσα πρέπει να προσέχουμε τις μέρες που έρχονται.

«Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινάει λίγο περίεργα, όποτε μπαίνει η Σελήνη στον Αιγόκερο περίεργα ξεκινάει η εβδομάδα. Εκτός των άλλων έχουμε και ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο που είναι στον Κριό και τον Πλούτωνα που είναι στον Αιγόκερο. Αυτή είναι η κυρίαρχη όψη στο ξεκίνημα της εβδομάδας, γι’ αυτό θα έλεγα ότι η εβδομάδα ξεκινά λίγο πιο βαριά. Χρειάζεται μια προσοχή στη διαχείριση των σχέσεων, κυρίως με ανθρώπους οι οποίοι από τη φύση τους είναι λίγο καταπιεστικοί. Η επικοινωνία με τους άλλους έχει σκοπό να περάσουμε καλά, να ακούσουμε τον άλλον, αλλά όχι να του επιβάλλουμε τη δική μας διάθεση. Όταν νιώθετε ότι κάποιος πάει να το κάνει, καλύτερα να απομακρυνθείτε.

Από τη Μεγάλη Πέμπτη και μετά είναι πιο ήπια τα πράγματα. Τελειώνουν και τα γενέθλια των Κριών και ξεκινούν την Κυριακή τα γενέθλια των Ταύρων και νιώθω ότι μια Ανάσταση θα υπάρχει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άση Μπήλιου.