Η απρόσμενη ατάκα της Μαρίας για την «4αδα φωτιά» του GNTM

GNTM

Νέα "γαλλικά" από την νεαρή διαγωνιζόμενη!

Θύελλα αντιδράσεων, τόσο θετικών όσο βεβαίως και αρνητικών, ξεσήκωσε στο GNTM η επιστροφή τριών πρώην διαγωνιζόμενων κοριτσιών. Αυτές δεν ήταν άλλες από την Ελευθερία Καρναβά, την Εμμανουέλα Μάινα και την Πόπη Γαλέτσα.

Όταν στάθηκαν απέναντι από τους κριτές, η Πόπη εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε στο ριάλιτι μόδας του STAR. «Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ όταν έφυγα, είναι η αλήθεια, νιώθω ότι πέρασε πάρα πολύς καιρός» ανέφερε χαρακτηριστικά το όμορφο μοντέλο, προσθέτοντας: «Όταν μου δόθηκε αυτή η δεύτερη ευκαιρία ήθελα να την αρπάξω, να έρθω και να το ζήσω».

Με την σειρά της, όταν ρωτήθηκε για αυτή την επιστροφή στο GNTM της κολλητής της, η Κέισι σημείωσε: «Είναι πάρα πολύ έντονο το συναίσθημα μετά από τόσους μήνες να βλέπεις την κολλητή σου. Είναι η κολλητή μου». Όσον αφορά τον ανταγωνισμό που θα μπορούσε να υπάρξει, η φιναλίστ του GNTM συμπλήρωσε: «Θα δώσω εγώ το 100% του εαυτού μου και η Πόπη θα κάνει τον ίδιο για τον εαυτό της οπότε κάθε μία δίνει το 100%».

Η Μαρία, όμως, σχολιάζοντας τις εκτιμήσεις περί ανταγωνισμού στην κάμερα έριξε, για ακόμα μια φορά, τα βέλη της προς τις FF. «Δεν θα μπορούσα ποτέ να δω ανταγωνιστικά ούτε την Πόπη ούτε καμία από τις υπόλοιπες επτά κοπέλες. Τις μόνες που βλέπω ανταγωνιστικά είναι η 4αδα σκατά, γιατί δεν είναι φωτιά πλέον… είναι σκατά» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Συμφωνείτε με αυτή την εκτίμηση της Μαρίας;