Η Ανθή Βούλγαρη παντρεύεται με επώνυμους κουμπάρους – έκπληξη

Ανθή Βούλγαρη

"Θα ήθελα να κάνω μια συνέντευξη με τον πρωθυπουργό της χώρας"

Στην κάμερα του «Μεσημέρι YES» παραχώρησε συνέντευξη η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πολύ πρωινής ζώνης του OPEN, Ανθή Βούλγαρη. Η παρουσιάστρια του «Ώρα Ελλάδος 05:30» αναφέρθηκε στις απαιτήσεις της καθημερινής τηλεοπτικής παρουσίας στην ενημερωτική ζώνη, την προσωπική της ζωή, τη διάθεση να κάνει συνέντευξη στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και στο… σωσίβιο του Ντάνου!

«Είναι πιο εύκολη η καθημερινότητα της παρουσιάστριας από του ρεπόρτερ» παραδέχθηκε με χαμόγελο η Ανθή Βούλγαρη, προσθέτοντας πως «γιατί αν έχεις περάσει από δρόμους, χιόνια, κρύα… το στούντιο είναι πιο βατό».

Όσον αφορά τον συμπαρουσιαστή της, Ιορδάνη Χασαπόπουλο στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή, η όμορφη δημοσιογράφος τον χαρακτήρισε «τυπάρα». «Δεν υπάρχει ο Ιορδάνης. Είναι χαλαρός, από τους ωραιότερους τύπους που έχω γνωρίσει».

«Μετακόμισα και παντρεύομαι, δεν έχω άλλες αλλαγές στη ζωή μου» πρόδωσε επίσης η Ανθή Βούλγαρη, ενώ στο σχόλιο του δημοσιογράφου της εκπομπής για… νονούς, η απάντησε πως «όχι, δεν έχουμε νονούς. Κουμπάρους θα έχουμε. Θα είναι σίγουρα η κολλητή μου, η Μαλβίνα, η Κατερίνα Καινούργιου, ο Πέτρος Ιακωβίδης – αν και ακόμα δεν του το έχει ανακοινώσει ο γαμπρός ακόμα, ας το κάνω εγώ – και άλλος ένας πολύ καλός φίλος του συντρόφου μου».

Επίσης, η παρουσιάστρια του «Ώρα Ελλάδος 05:30» αποκάλυψε πως θα ήθελε να συναντήσει τηλεοπτικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη! «Αυτό τον καιρό θα ήθελα να κάνω μια συνέντευξη με τον πρωθυπουργό της χώρας».

Σχετικά με ένα παλαιότερο περιστατικό που είχε συμβεί σε παρουσίαση βιβλίου του Χρήστου Χωμενίδη, η Ανθή Βούλγαρη σημείωσε πως «ναι, θα τον καλούσα σε ένα τετ α τετ γιατί μου αρέσουν οι προκλήσεις και νομίζω πως οι παρεξηγήσεις λύνονται με τον διάλογο»

Τέλος, η όμορφη δημοσιογράφος του OPEN πρόδωσε με χαμόγελο πως πια δεν έχει το περίφημο σωσίβιο του Γιώργου Αγγελόπουλου από το Survivor καθώς το πέταξε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης μετακόμισης της.