Η Αννίτα Πάνια επέστρεψε ζωντανά και… «Αννίτα κοίτα»

Αννίτα Πάνια

Όσα δήλωσε η παρουσιάστρια για την τηλεοπτική της απουσία!

Μπορεί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μπορεί να απουσίαζε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η Αννίτα Πάνια όμως επέστρεψε στην εβδομαδιαία της εκπομπή ζωντανά το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, εντός της εβδομάδας, η γνωστή παρουσιάστρια είναι απλήρωτη εδώ και τέσσερις μήνες για αυτό και απουσίαζε από το τηλεοπτικό της πόστο. Βέβαια, το Open και ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχουν καμία ανάμειξη σε αυτό, καθώς η ώρα που προβάλλεται η εκπομπή της Αννίτας, είναι «νοικιασμένη» από εταιρεία παραγωγής, η οποία ανήκει στον ιδιοκτήτη του καναλιού Epsilon, Φίλιππο Βρυώνη.

Σήμερα, ωστόσο, λίγο πριν τα ρολόγια δείξουν 3, η παρουσιάστρια του OPEN εμφανίστηκε στο «Αννίτα Κοίτα» σημειώνοντας «τηλεθατόπουλα μου! Καλησπέρα σας, γεια σας, καλό Σαββατοκύριακο! Τηλεθεατόπουλα μου γλυκά είμαστε έτοιμοι να μπούμε ζωντανά στο θέμα και θέλω να σας πω να δώσετε βάση στην πενιά σήμερα γιατί εδώ έχουμε πάρα πολλά νέα».

«Όπως και αν αισθάνεστε, ότι κι αν σας συμβαίνει, με όποιο τρόπο κι αν θέλετε να επικοινωνήσετε, είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ για πολύ καιρό να ξέρετε. Δεν είμαστε εκπομπή της μιας ώρας ή των δύο, που κάνουν οι φυσιολογικοί άνθρωποι, εμείς τίποτα δεν κάναμε ποτέ φυσιολογικό στη ζωή μας. Ποτέ! Μία φορά να πω πως έγινε κάτι φυσιολογικό, δεν έγινε» πρόσθεσε, επίσης, η Αννίτα Πάνια ενώ συνέχισε με χιούμορ: «Τέσσερις ώρες και δέκα λεπτά θα είμαστε στον αέρα είναι τώρα όσοι προλαβαίνετε να φύγετε»!

Επιστροφή με χαμόγελο και… νόημα από την Αννίτα Πάνια!