Η Αγγελική του MasterChef μιλά για τον σεξισμό που δέχθηκε μετά το ριάλιτι

Αγγελική Τσουκαλά

"Υπάρχει ένας ρατσισμός εάν είσαι γυναίκα και δεν είσαι ομοφυλόφιλη ή δεν έχεις παραπάνω κιλά"

Στην κάμερα του «Μεσημέρι Yes» και την Πένυ Καβέτσου μίλησε η Αγγελική Τσουκαλά που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή στο MasterChef.  Η νεαρή σεφ σημείωσε, μέσα σε όλα, με χαμόγελο πως έχει ανάμεικτες εντυπώσεις, μέχρι στιγμής, από τον νέο κύκλο του MasterChef.

«Νομίζω ότι οι περισσότεροι είναι λίγο δασκαλεμένοι στο πως θα χειριστούν κάποια πράγματα επειδή έχουν δει και τα προηγούμενα . Εν μέρει θα ήθελα να το ήξερα και εγώ, να μην είχα μπει τόσο αδιάβαστη και αθώα. Θεωρώ όμως πως δεν είναι τόσο αυθόρμητοι όσο ήμασταν εμείς, που ο καθένας είχε τον δικό του χαρακτήρα και ήμασταν όντως έτσι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αγγελική Τσουκαλά προσθέτοντας πως «σε αυτό τον κύκλο είναι πολύ πιο έντονο το στοιχείο του ριάλιτι και αυτό δεν μου αρέσει πολύ. Αρέσει, όμως, στον κόσμο γιατί αν δεν άρεσε θα ήταν διαφορετικά τα νούμερα τηλεθέασης».

Επίσης, η νεαρή μαγείρισσα μίλησε για την σκληρότητα με την οποία την αντιμετώπισε ο χώρος μετά το τέλος του MasterChef. «Υπάρχει ένας ρατσισμός εάν είσαι γυναίκα και δεν είσαι ομοφυλόφιλη ή δεν έχεις παραπάνω κιλά. Εάν είσαι μια γυναίκα που περιποιείσαι και λίγο τον εαυτό σου, αυτόματα, στον χώρο της κουζίνας υπάρχει και ρατσισμός. Τον βίωσα όταν βγήκα από το παιχνίδι με πολλά σχόλια. Τύπου «τι γνωριμίες έχεις, ποιος σε έβαλε εκεί» και σχόλια που με έλεγαν αμόρφωτη και άσχετη. Υπήρξαν σχόλια που τα άκουσα και η αλήθεια είναι πως με επηρέασαν πολύ αρνητικά. Πήγα εκεί και έφτασα μέχρι εκεί που έφτασα με την αξία μου».

Παράλληλα, η Αγγελική Τσουκαλά μίλησε με θερμά σχόλια για την καλή της φίλη, Σπυριδούλα για την οποία υποστήριξε πως θα έπρεπε να είχε κερδίσει στον προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής.