Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου “αιφνιδίασε” τον Γιώργο Λιάγκα – «Θυμάσαι, τότε που με έκραζες»

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου

Πώς αντέδρασε ο γνωστός παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής;

«Το παιδί πως ήρθε στη ζωή σου, η Μελίνα;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στον αέρα της εκπομπής του. Η Αλεξάνδρα, τότε, άρχισε να εξιστορεί το πώς έφτασε στο να γίνει μητέρα και θυμήθηκε το… κράξιμο που της είχε ρίξει ο Γιώργος Λιάγκας την περίοδο που παρουσίασε τη Eurovision.

«Ήμουν στην Ελλάδα, τα θυμάσαι πολύ καλά, ειδικά εσύ τα θυμάσαι πολύ καλά, το 2004 που ήρθα να παρουσιάσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έκανα εκπομπές με συνεντεύξεις, με τον Μαραντόνα και άλλες προσωπικότητες και μετά έκανα την Eurovision, τότε που με έκραζες, το θυμάσαι…», είπε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου “παγώνοντας” τον Γιώργο Λιάγκα.

«Σε έκραζα κι εγώ; Εντάξει, σχόλια κάναμε», απάντησε ο γνωστός παρουσιαστής.

«Όταν πέρασαν αυτά τα δύο μαγικά χρόνια εδώ στην Ελλάδα, ήταν πανεπιστήμιο, με ξύπνησε, μου έμαθε πολλά η Ελλάδα. Όταν αποφάσισα να γυρίσω στη Σουηδία για να κάνω μια σειρά ντοκιμαντέρ, ένιωθα ότι το μοναδικό πράγμα που δεν είχα κάνει στη ζωή μου ήταν ένα παιδί. Και θυμάμαι ότι ονειρεύτηκα ότι ήθελα μια κορούλα.

Και ξαφνικά συναντάω τον μπαμπά της Μελίνας, τον οποίο βέβαια ήξερα χρόνια γιατί ήμασταν φίλοι και μετατράπηκε αυτό σε έναν έρωτα κι έτσι το αποτέλεσμα ήταν ένα μικρό καταπληκτικό πλασματάκι, το Μελινάκι», είπε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.