Η αινιγματική δήλωση του Βασίλη Κούκουρα για remake του «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Βασίλης Κούκουρας

"Δεν υπήρχε μόνο μία δύσκολη στιγμή στη ζωή μου αλλά πολλές..."

Στην εκπομπή Μεσημέρι YES παραχώρησε συνέντευξη ο ηθοποιός Βασίλης Κούκουρας με αφορμή την παράσταση «Ξενοδοχείο ο παράδεισος» που ανεβαίνει στο θέατρο Alhambra. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στο νέο κύκλο επεισοδίων για το «Καφέ της Χαράς» καθώς εξέφρασε και την αμφιβολία του για την επιτυχία μιας αντίστοιχης αναβίωσης του σίριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης».

«Δεν υπήρχε μόνο μία δύσκολη στιγμή στη ζωή μου αλλά πολλές. Μία από αυτές είναι όταν δεν έχεις δουλειά, δεν έχεις λεφτά, έχεις κάποιο οικονομικό πρόβλημα, προσπαθείς να κρατηθείς, σου προτείνουν κάποια πράγματα που δεν τα θέλεις αλλά πιέζεσαι να τα κάνεις» σημείωσε με ειλικρίνεια ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Η τηλεόραση μου λείπει» παραδέχθηκε, επίσης, ο Βασίλης Κούκουρας. «Νομίζω ότι της λείπω και εγώ. Από το θέατρο προέρχομαι αν και η τηλεόραση σε κάνει άμεσα διάσημο. Χρωστάω πολλά στο Κωνσταντίνου και Ελένης, πρέπει να τα λέμε και αυτά. Είναι ένα σίριαλ το οποίο με ανέδειξε».

«Με ενοχλεί που με έχουν ταυτίσει με τον Μάνθο. Το κακό είναι ότι μου λένε για… τότε και τους λέω, τώρα, πως έχει τελειώσει» πρόσθεσε ακόμα. «Τις επαναλήψεις δεν τις βλέπω. Όποτε έχω τολμήσει να με δω, έχω σηκωθεί και έχω φύγει» σημείωσε με χιούμορ ο Βασίλης Κούκουρας.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός θέλησε να παρομοιάσει με ιδιαίτερο τρόπο ένα πιθανό remake του αγαπημένου σίριαλ του Χάρη Ρώμα με τις σχέσεις! «Είναι σαν τις σχέσεις. Δηλαδή έχουμε χωρίσει και πάμε να ξανασμίξουμε. Όσες φορές το έχω κάνει αυτό δεν έχει πετύχει».

Όσον αφορά, ωστόσο, την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», ο Βασίλης Κούκουρας δήλωσε: «Νομίζω ότι θα έχει πολύ μεγάλη απήχηση. Όμως, εάν αυτό γίνει παραπάνω από μια φορά σε επαναλαμβανόμενες σειρές θα κουραστεί και ο κόσμος και ίσως χαθεί το μέτρο».

«Έχω χάσει ρόλους για την εξωτερική μου εμφάνιση, κυρίως το ύψος μου, θεατρικούς και τηλεοπτικούς» πρόσθεσε, τέλος, ο ηθοποιός.