H Τζόυς Ευείδη για την επόμενη μέρα της καραντίνας – «Είμαστε ανύπαρκτοι, ούτε καν αναφέρονται σε μας»

Τζόυς Ευείδη

"Ως και για τα αδέσποτα κάποιοι δήμοι είχαν μέριμνα να δώσουν κροκέτα..."

Στο «Καλό μεσημεράκι» εμφανίστηκε μέσω skype η Τζόυς Ευείδη ανήμερα της Πρωτομαγιάς. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την επόμενη μέρα της καραντίνας αλλά και την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς».

Ειδικότερα, η Τζόυς Ευείδη σημείωσε μεταξύ άλλων πως «τι να πω για τα γυρίσματα… Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι γιατί οι χώροι είναι πάρα πολύ μικροί, κανονικά σπίτια, ο Θεός και η ψυχή μας! Το αγαπάμε τόσο πολύ και θέλουμε τόσο πολύ να το κάνουμε! Ελπίζω να βρεθεί πατέντα για αυτό».

«Αλλά να μην καταλήξουμε να κάνουμε όλοι μονολόγους γιατί δεν θα το αντέξω! Οι καλλιτέχνες θα πρέπει λίγο να υπάρξουν στον χάρτη γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχω τόπο, δεν έχω ελπίδα, δεν θα με κλάψει καμιά πατρίδα! Είμαστε ανύπαρκτοι, ούτε καν αναφέρονται σε μας» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Δηλαδή ως και για τα αδέσποτα κάποιοι δήμοι είχαν μέριμνα να δώσουν κροκέτα, υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που πεινάει! Έχει μεγάλο πρόβλημα! Πως θα ζήσει αυτός ο κόσμος; Είναι πραγματική στεναχώρια να μας αντιμετωπίζουν σαν αναλώσιμους. Δεν ξέρω…»

Παράλληλα, βέβαια, η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε με τον Νίκο Μουτσινά τη συμβίωση εν μέσω καραντίνας με τις πολλές γατούλες της.

Μια «ανταπόκριση» στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ λίγο πριν την έξοδο από την καραντίνα…