H Σοφιάνα μπήκε στο My Style Rocks – «Τα άκουσε» με το καλησπέρα από τους κριτές;

Σοφιάνα Σπινούλα

Πως υποδέχθηκε η κριτική επιτροπή τη νέα παίκτρια;

Ακόμα μια νέα προσθήκη σημειώθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας, στο My Style Rocks. Ο λόγος για την 22χρονη Σοφιάνα Σπινούλα, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα και ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει Γερμανική Φιλολογία, ενώ ασχολήθηκε επίσης με το χορό.

Σύμφωνα με όσα πρόδωσε η ίδια στην Κατερίνα Στικούδη και στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, η Σοφιάνα Σπινούλα εργάζεται σε μουσικές σκηνές ως χορεύτρια. Έχει συμμετάσχει σε πολλά video clips και έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες. Επίσης, είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και έχει 80.000 followers.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες. Έχει ασχοληθεί επίσης με το μόντελινγκ. Χαρακτηρίζει το στυλ της «minimal». Στο My Style Rocks ήρθε γιατί δεν θέλει να χάνει καμία ευκαιρία που της παρουσιάζεται. Της αρέσει να δοκιμάζεται.

Πως υποδέχθηκε όμως η κριτική επιτροπή του My Style Rocks τη νέα παίκτρια; Ποια ήταν τα σχόλια που της έκαναν η Έλενα Χριστοπούλου, ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο Λάκης Γαβαλάς;

«Έχεις αναμφισβήτητα ένα πάρα πολύ ωραίο λουκ, πολύ μοντέρνο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου προσθέτοντας πως «το σώμα σου σε βοηθάει πολύ και εύχομαι να δούμε πολύ ωραία outfits από σένα. Της ηλικίας σου outfits. Ωραία, σικ όσο πρέπει και σέξι όσο πρέπει». Με τη σειρά του, ο Στέλιος Κουδουνάρης βαθμολόγησε με 3 και τόνισε προς τη νέα διαγωνιζόμενη ότι «είσαι πάρα πολύ ωραία και χαίρομαι που είσαι εδώ».

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς εστίασε στην επιλογή της ζώνης και σχολίασε στη Σοφιάνα Σπινούλα πως «είσαι μια πολύ ωραία παρουσία, κατάμαυρη που πιστεύω να ανθίσει και να χρωματιστεί και… welcome». Ο σχεδιαστής μόδας και κριτής του My Style Rocks βαθμολόγησε, επίσης, τη νέα διαγωνιζόμενη με 3!

Ποια θα είναι, άραγε, η πορεία της νέας παίκτριας;