H Πόπη Τσαπανίδου στο “Μαζί σου” για τις κόρες της που ζουν στην Ολλανδία και στέλνει το δικό της μήνυμα

Πόπη Τσαπανίδου

Όλα όσα είπε η γνωστή δημοσιογράφος.

Η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” και την Τατιάνα Στεφανίδου για τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, για τις κόρες της που μένουν στην Ολλανδία ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα από το σπίτι της.

Η γνωστή δημοσιογράφος στηρίζει έμπρακτα την εκστρατεία του Υπουργείου Υγείας και μένει στο σπίτι της, προκειμένου να προφυλαχτεί από τον κορονοϊό και, παράλληλα, προσπαθεί να ψυχαγωγήσει όλους εκείνους που επίσης μένουν στα σπίτια τους μέσα από τα social media. H ίδια κρατά καθημερινά παρέα σε αυτούς τους ανθρώπους που νιώθουν μοναξιά αυτή την περίοδο κάνοντας live μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα στο Instagram.

Η καθημερινότητα της Πόπης Τσαπανίδου έχει αλλάξει πολύ αυτή την περίοδο, όμως η ίδια παραμένει ψύχραιμη, σκέφτεται θετικά ενώ προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής της. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι μένει χωριστά από τις κόρες της, ώστε να προστατευτούν όσο το δυνατόν περισσότερο από τον κορονοϊό.

Οι δύο από τις τρεις κόρες της μένουν μόνιμα στην Ολλανδία και παρά το γεγονός ότι η χώρα δεν έχει πάρει αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, εκείνη έχει εμπιστοσύνη στα παιδιά της και γνωρίζει ότι παίρνουν τα κατάλληλα μέτρα για να προστατευτούν.

Η Πόπη Τσαπανίδου μας προέτρεψε να αξιοποιήσουμε τον χρόνο μας μέσα στο σπίτι και να πάρουμε νέες αποφάσεις για τη ζωή μας.

Πηγή: Tlife