H Νάντια Μπουλέ ομολογεί πως ποτέ δεν θα της δώσει μονόπετρο ο σύντροφος της

Νάντια Μπουλέ

"Είχα μια τάση να μπλέκω με ανθρώπους που ήταν συναισθηματικά βάναυσοι"

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Νάντια Μπουλέ στη «Φωλιά των Κου Κου» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο. Η ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για την τηλεοπτική της αποχή αλλά και την σχέση με τον αγαπημένο της, Γιώργο Ισαάκ.

«Τότε που οι τηλεοπτικοί ρυθμοί ήταν καταιγιστικοί, θυμάμαι να σκεφτόμουν πότε θα τραγουδήσω και πότε θα κάνω θέατρο. Τώρα που είμαι στην αντίστροφη κατάσταση, δεν αναρωτιέμαι ποτέ θα κάνω τηλεόραση» ανέφερε χαρακτηριστικά η Νάντια Μουλέ, ενώ παραδέχθηκε πως «στην τηλεόραση υπάρχει ξεκάθαρα μεγαλύτερη ίντριγκα από το θέατρο».

«Αν θες να μελαγχολήσεις σε 3 δευτερόλεπτα, μπες στο Twitter την ώρα που έχεις κάνει μια εμφάνιση στην τηλεόραση. Τα σχόλια ξεκινάνε από το πως είναι το μαλλί και το μακιγιάζ σου μέχρι γιατί υπάρχεις και γιατί σε γέννησε η μάνα σου» σημείωσε, επίσης, με χαμόγελο η όμορφη ηθοποιός που αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ Chicago στο θέατρο Ολύμπια.

Όσον αφορά την τηλεοπτική της παρουσία, η Νάντια Μπουλέ πρόδωσε: «Δεν έβλεπα τις εκπομπές μου στην τηλεόραση, δεν μου αρέσει καθόλου να με βλέπω. Αν έπρεπε να διαλέξω μια δουλειά που πέρασα καλύτερα, αυτή θα ήταν με τη Ρούλα Κορομηλά».

Στο κομμάτι των προσωπικών της σχέσεων, η ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια. «Φυσικά και έχω περάσει δύσκολα σε σχέσεις. Το χειρότερο ήταν που ήθελα να χωρίσω και δεν μπορούσα λόγω των συναισθηματικών δεσμεύσεων. Μου πήρε έναν χρόνο».

«Είχα μια τάση να μπλέκω με ανθρώπους που ήταν συναισθηματικά βάναυσοι, κάπως με ταλαιπωρούσαν συναισθηματικά. Σήμερα δεν θα το ανεχόμουν»  πρόσθεσε.

«Δεν έχω τσεκάρει ποτέ κινητό συντρόφου μου» παραδέχθηκε ακόμα η όμορφη ηθοποιός, προσθέτοντας με χαμόγελο πως «μπορεί και να με έχουν απατήσει και να μην το έχω πάρει χαμπάρι».

Αφού, επίσης, αποκάλυψε πως δεν έχει δεχθεί ποτέ πρόταση γάμου, η Νάντια Μπουλέ σημείωσε πως «δεν πρόκειται να έρθει ο σύντροφος μου με μονόπετρο καθώς, το έχουμε συζητήσει, ξέρει πως δεν το θέλω».

«Με τον χαρακτήρα που έχω μου ταιριάζει ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι τη ζωή μου να είναι χαμηλών τόνων, μου αρέσει πάρα πολύ» κατέληξε η όμορφη ηθοποιός.