H Μαριάννα Πουλμέντη βγήκε από το MasterChef και μίλησε για όλους

Μαριάννα Πουλμέντη

"Με πήρε τηλέφωνο για να πάμε για καφέ σαν να μην έχει συμβεί τίποτα και μου έκανε εντύπωση".

Η Μαριάννα Πουλμέντη αποχώρησε από το MasterChef και βγήκε τηλεφωνικά Στη φωλιά των Κου Κου για να μιλήσει για όλους και για όλα. Η Μαριάννα απάντησε στις ερωτήσεις των παρουσιαστών και έκανε αρκετές αποκαλύψεις…

«Με την Ηλιάνα δεν υπήρχε κάποιο έντονο θέμα. Είχαν γίνει κάποιες φασαρίες γιατί είναι πολύ έντονη προσωπικότητα, ήταν απότομη κι εγώ είμαι ένας χαρακτήρας που δεν κρατιέμαι. Δεν κρατάω κακίες αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε και για καφέ. Με πήρε τηλέφωνο για να πάμε για καφέ σαν να μην έχει συμβεί τίποτα και μου έκανε εντύπωση. Θεώρησα ότι ήταν υπερβολικό μετά από κάποια πράγματα που έχουν συμβεί ανάμεσά μας. Εγώ δεν κρατάω κάποια κακία, εντάξει, με εκνεύριζε πολύ μέσα στο παιχνίδι. Μέσα στο σπίτι υπάρχουν εντάσεις, δεν είναι εύκολο να συμβιώνεις με 22 διαφορετικούς χαρακτήρες.

Λίγες μέρες πριν την αποχώρησή μου, η Κατερίνα με πλησίασε και απλά είχαμε μια καλύτερη επαφή. Κατάλαβα ότι δεν χρειάζεται να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα για τους άλλους και της έδωσα λίγο χρόνο να την γνωρίσω.

Με τον Βαρθαλίτη είχα μεγάλη κόντρα, για κάποιο λόγο δεν τον άντεχα στο σπίτι. Είναι πολύ καλός μαγειρικά, απλά δεν μου άρεσε ο χαρακτήρας του στις ομαδικές. Ήμουν υπερβολική, δεν έπρεπε να μιλήσω έτσι.

Στον γάμο θα με καλέσει ο Μπέλος γιατί με τον Δημήτρη κάναμε περισσότερη παρέα. Πιο πολύ ερωτευμένη είναι η Μαρία με τον Δημήτρη».