Γνωστός τραγουδιστής δηλώνει πως «οι γονείς μου έχουν μηχανάκι της Agb»

Νικηφόρος

Κι όμως... επηρεάζει τους πίνακες τηλεθέασης!

Μια αποκάλυψη που, ομολογουμένως, μας ξάφνιασε έκανε ο γνωστός τραγουδιστής στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Δημοπούλου. «Οι γονείς μου έχουν μηχανάκι της Agb και όταν βγαίνω στο γυαλί είναι εκεί που είμαι εγώ. Αυτό είναι πρόσβαση στα μέσα!» σημείωσε με χιούμορ.

Ο λόγος για τον Νικηφόρο, ο οποίος πρόδωσε μέσα σε όλα πως «μου έχει συμβεί να μου κόψει κάποιος τον αέρα και δεν ήμουν καλός όλη τη σεζόν. Δεν θα το αφήσω να ξανασυμβεί».

«Σε μια σχέση δίνομαι σε υπερβολικό βαθμό και αυτό μου κάνει κακό, αλλά δεν μπορώ να εγκλωβιστώ και να μην εκφράσω συναισθήματα. Το να πληγωθώ, όμως, μου κάνει καλό γιατί έτσι θα γράψω τα τραγούδια μου, θα κλάψω, θα πονέσω» συμπλήρωσε, επίσης, ο τραγουδιστής.

«Έχω γράψει τραγούδια για πρώην σχέσεις μου. Όπως το «Υποσχέσου» που είναι ερωτικό τραγούδι και το «Απόψε τελείωσες» που είναι εκδικητικό τραγούδι, παρά το ότι με αυτό τον άνθρωπο ήμουν ξανά μαζί».

Όσον αφορά το κομμάτι της οικογένειας, ο Νικηφόρος ανέφερε με ειλικρίνεια: «Για εμένα η οικογένεια είναι πολύ σοβαρό ζήτημα αν έχεις την οικονομική δυνατότητα, με την έννοια της ασφάλειας. Αν δεν είμαι έτοιμος επαγγελματικά δεν θα το κάνω».

«Ελπίζω εκείνη τη στιγμή να είμαι τυχερός και να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα μπορώ να είμαι μαζί του» κατέληξε ο τραγουδιστής.