Γιατί ο Θωμάς από τις Άγριες Μέλισσες εγκαταλείπει την Ελένη στην εκκλησία;

Άγριες Μέλισσες

Τι θα γίνει στην επιστροφή του στο Διαφάνι;

Οι Άγριες Μέλισσες είναι το πιο δημοφιλές ελληνικό σίριαλ της σεζόν και οι αποκαλύψεις για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια πάνε κι έρχονται. Στην κάμερα του Πρωινό, ο Λεωνίδας Κακούρης είπε για τον ρόλο που ενσαρκώνει: «Δεν νομίζω προς το παρόν ότι ο Δούκας θα μάθει για την σχέση της Μυρσίνης με τον Κυπραίο».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσα θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες είχαν όσα εξομολογήθηκε στην κάμερα ο Γιάννης Στάνκογλου: «Παρατάω την Ελένη λίγο πριν τον γάμο γιατί γίνεται κάτι πολύ σημαντικό το οποίο ο Θωμάς Κυπραίος δεν το αντέχει. Θα τον ξαναδούμε λίγο διαφορετικό, λίγο αλλαγμένο. Με τον Νέστορα υπάρχει μεγάλη αγάπη, είναι μια πατρική σχέση πατέρα γιου. Υπάρχει ένα τεράστιο παρελθόν που το γνωρίζει για την ώρα μόνο ο Κυπραίος. Θα δούμε την εξέλιξη, δεν θα είναι εύκολη αλλά μιλάμε για μια πολύ δυνατή σχέση».

Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Μιλτιάδης ανακαλύπτει πως η συμφωνία που έκανε με τον Δούκα ήταν μια κοροϊδία, ενώ αναγκάζεται ν’ αποκαλύψει στον Λάμπρο την απάτη του αδερφού του, με την διαθήκη. Ο Λάμπρος αποφασίζει ν’ αντιμετωπίσει μόνος του τον Δούκα, με απρόσμενες συνέπειες.

Ο Κυπραίος πείθει τη νύφη του Νέστορα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον πεθερό της και ο Νέστορας πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Παράλληλα, ο Νικηφόρος καταρρακώνεται απ’ την εγκυμοσύνη της Δρόσως. Προσπαθεί να βρει μια λύση, που δεν είναι άλλη απ’ το να τερματίσουν την εγκυμοσύνη. Θα δεχτεί, όμως, η Δρόσω;

Την ίδια ώρα, ο Μελέτης κάνει μια… ιδιαίτερη πρόταση στην φρεσκοπαντρεμένη Πηνελόπη για ν’ απαλλαγεί μια και καλή απ’ τον Κλεομένη. Η Ελένη έχει ν’ αντιμετωπίσει την έντονη αντίδραση της Ασημίνας, στην απόφαση της να «κοιμάται» αστεφάνωτη με τον Κυπραίο. Τότε, η Ελένη παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της, ενώ την ίδια στιγμή η Ασημίνα ανακαλύπτει κάτι φοβερό για τον Κυπραίο.