Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ποια είναι η σχέση που έχει η Κατερίνα Γερονικολού με την κόρη του;

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Μια τρυφερή εξομολόγηση από τον ηθοποιό...

Στο πλατό του Dot βρέθηκε, το πρωί του Σαββάτου, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλος. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την αγαπημένη του, Κατερίνα Γερονικολού αλλά και την όμορφη σχέση που έχουν αναπτύξει με την κορούλα του, από τον πρώτο του γάμο, με την Βάσω Λασκαράκη.

Η συγκατοίκηση με την αγαπημένη του σύντροφο, Κατερίνα Γερονικολού πρόδωσε πως «πήρε χρόνο λόγω του παιδιού. Ήθελα η γνωριμία τους να έρθει μετά από καιρό. Δεν ήθελα να πάει κατευθείαν το πράγμα γιατί είχα και την φοβία της αντίδρασης».

«Τα παιδιά είναι πολύ πιο έξυπνα από ότι νομίζουμε πως είναι και έχουν απίστευτη μνήμη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την 6χρονη κόρη του που πριν δυο χρόνια γνώρισε την σύντροφο του. «Το έφερα σιγά σιγά. Δηλαδη

μέσα από κοινή παρέα. Για να μπορέσουμε να μείνουμε οι τρεις μας μόνοι πήρε καιρό. Την συμπάθησε, όμως, πολύ. Δόξα τω Θεώ είμαι χαρούμενος για αυτό. Το αντίθετο θα ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο πρωταγωνιστής του σίριαλ «Έλα στη θέση μου».

«Αυτή ήταν και η φοβία της αρχής, εάν θα συμπαθήσει η μία την άλλη και πιο πολύ η μικρή την μεγάλη» συμπλήρωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Επίσης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραδέχθηκε πως δεν κατορθώνει να περνάει όσο χρόνο θα ήθελε με την κορούλα του εξαιτίας του πολύ σφιχτού επαγγελματικού του προγράμματος.