Γιάννης Σαββιδάκης: Ο χαμός του Κώστα Ευρυπιώτη και το «καρφί» για τον Αλέξη Γεωργούλη

Γιάννης Σαββιδάκης

"Επειδή είναι Ευρωβουλευτής είναι ξανά ο Αλέξης Γεωργούλης στο YFSF..."

Ο Γιάννης Σαββιδάκης μίλησε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και την Άννα Πρέλεβιτς στην αγαπημένη του γειτονιά, την Κάτω Πεύκη. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην αγαπημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Της Ελλάδος τα παιδιά», την απώλεια του Κώστα Ευρυπιώτη καθώς και το YFSF!

«Ακούω πολύ όμορφα λόγια από τον κόσμο και αυτή είναι η πληρωμή μας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σαββιδάκης προσθέτοντας πως «έρχονται άνθρωποι και μου λένε, μπράβο Σαββιδάκη καλά τα λες! Αυτό δεν το λένε για τα τραγούδια μου».

«Με τον χρόνο βλέπεις την αλλαγή αλλά προσπαθώ να κρατηθώ σε μια καλή φόρμα. Δεν είναι εύκολο να είσαι κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα και κάθε μήνα απίκο! Με κρατάνε τα παιδιά μου, τα δυο μου αγόρια. Όταν κοιτιέμαι, δεν θα κρύψω, πως νιώθω ένα σκίρτημα» συμπλήρωσε.

Θα μπορούσε αλήθεια να γίνει remake της αγαπημένης σειράς, «Της Ελλάδος τα παιδιά» εάν δεν είχε φύγει από τη ζωή ο Κώστας Ευρυπιώτης; «Ήταν απίστευτα ατυχές και μεγάλο κρίμα που έφυγε ο Κώστας. Έχω την εντύπωση ότι τελικά θα γινόταν, remake της σειράς, όχι γρήγορα, γιατί ο κόσμος θα το ζητούσε πάρα πολύ.

«Η τηλεόραση μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν μου λείπει αλλά θα ήθελα να κάνω. Νομίζω ότι είμαι στη φάση της ζωής μου που θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή. Κάτι που να έχει να κάνει με τη μουσική» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιάννης Σαββιδάκης.

Όταν η Άννα Πρέλεβιτς μετέφερε την κουβέντα στο YFSF, του οποίου ο Γιάννης Σαββιδάκης ήταν νικητής στον δεύτερο κύκλο, ο τραγουδιστής πρόδωσε πως δεν έχει τύχει να παρακολουθήσει τον φετινό κύκλο. «Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση να βρεθώ στην κριτική επιτροπή, νομίζω πως θα πρέπει να βγω Ευρωβουλευτής για να με πάρουν. Έχω αυτή την εντύπωση.

Όσον αφορά, πιο συγκεκριμένα, τον Αλέξη Γεωργούλη που συνδυάζει το ρόλο του Ευρωβουλευτή με εκείνον του κριτή στο YFSF, ο Γιάννης Σαββιδάκης πρόσθεσε με χαμόγελο πως «νομίζω ότι επειδή είναι Ευρωβουλευτής είναι ξανά στο YFSF και καλά κάνει! Και πέρσι ήταν καλός, όπως είναι πολύ καλός ηθοποιός με ωραία φάτσα»!

Μια ειλικρινής συνέντευξη από τον τραγουδιστή…