Για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν αντιπαθέστατος ο Κουδουνάρης κι έγινε αδιάφορος

My Style Rocks

"Σας έβλεπα και φούντωνα, τώρα σας βλέπω"!

Με τις καλύτερες διαθέσεις βρέθηκε εκ νέου στο πλατό του «My Style Rocks» η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου το απόγευμα της Παρασκευής. Στόχος της ήταν εντυπωσιάσει και να ενθουσιάσει με την ενδυματολογική της επιλογή τόσο τις συμπαίκτριες της όσο κυρίως την κριτική επιτροπή.

Ποια ήταν όμως η γνώμη του Στέλιου Κουδουνάρη για το ντύσιμο της;

«Ευρυδίκη, γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα. Δεν σε πήραμε για αυτό. Άντε ρε παιδί μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κριτής του «My Style Rocks» με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να απαντά πως «είμαι εγώ και νιώθω πολύ άνετα. Είμαι και αυτό. Είμαι και αυτό είμαι και αυτό που ήμουν προχθές, είμαι όλα. Απλά ίσως όχι με τους σωστούς συνδυασμούς στις κατάλληλες περιστάσεις».

Σ.Κ.: Έχεις πυρετό από προχθές που με συμπαθείς; Σου έχει μείνει;

E.Π.: Όχι, απλά μου ήσασταν αντιπαθέστατος και τώρα μου είστε αδιάφορος και φοβάμαι μην ξεκινήσει να γίνεται και συμπάθεια.

Σ.Κ.: Το αδιάφορος δεν μου άρεσε, εάν σου είμαι. Προτιμώ να με αντιπαθείς. Να πάμε στο άλλο στάδιο.

E.Π.: Απλά λένε ότι αν για κάποιον άνθρωπο αισθανόμαστε κάτι έντονο κακό, μπορεί να γίνει αγάπη και συμπάθεια. Αν δεν νιώθουμε όμως τίποτα και μας είναι αδιάφορος, αυτό δεν γίνεται να εξελιχθεί σε τίποτα. Για αυτό εσάς σας έβλεπα και φούντωνα, τώρα σας βλέπω.

Σ.Κ.: Τώρα αυτή η αδιαφορία, όμως, δεν μου αρέσει. Δεν θέλω να σου είμαι αδιάφορος!

E.Π.: Όχι, δεν μου είστε αδιάφορος. Μου είστε συμπαθής! Μου ήσασταν εκνευριστικός, στα μάτια και στα αυτιά μου…

Και η διαδρομή της Ευρυδίκης μόλις ξεκίνησε…