Για «αποσπάσματα κομμένα και ραμμένα» στο GNTM μιλάει ο σύντροφος της Κάτιας

Κάτια Ταραμπάνκο

"Αδικείται επειδή ο κόσμος εισπράττει μια στοχευμένη εικόνα"

Στην κάμερα του «Μεσημέρι YES» και την δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου μίλησε ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο, Γιάννης Χαλβατζής λίγες μέρες πριν το GNTM φτάσει στην ολοκλήρωση του. Ο σύντροφος του νεαρού μοντέλου «έριξε» τα βέλη του στην παραγωγή του STAR ενώ μίλησε και για το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

«Στο GNTM βλέπουμε αποσπάσματα κομμένα και ραμμένα από την παραγωγή γιατί θεωρούν ότι έτσι θα είναι ευκολότερο να πουληθεί το προϊον τους. Κανένας δεν παίρνει αυτό που αξίζει και ως επί το πλείστων αδικούμαστε. Άρα θα πω ότι αδικείται επειδή ο κόσμος εισπράττει μια στοχευμένη εικόνα και όχι μια πλήρης και αντικειμενική» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Χαλβατζής.

«Θα κερδίσει γιατί έχει αντικειμενικά όλο το πακέτο όσον αφορά τα θέλω του παιχνιδιού. Δίκαιο λοιπόν θα ήταν να κερδίσει το καλύτερο μοντέλο και όχι αυτό που μας πλασάρουν ταυτόχρονα για τις ανάγκες του ριάλιτι. Αν δεν ήταν στον τελικό η Κάτια και έπρεπε να σου πω μία, θα διάλεγα την Εμμανουέλα. Θεωρώ ότι επαγγελματικά θα τα καταφέρει και ας αποχώρησε από το GNTM» συμπληρώνει ο σύντροφος του φαβορί του GNTM.

«Οι γονείς της Κάτια είναι, ήταν και θα είναι δίπλα της σε όποια φάση και αν βρεθεί. Όσον αφορά το παιχνίδι νομίζω ότι είναι και αυτοί όπως και εγώ πολύ περήφανοι που έχει φτάσει ως εκεί που της αξίζει. Ναι, τους ενοχλεί ο τρόπος που δείχνουν την Κάτια προς τα έξω αλλά ξέρουν ποιο είναι το παιδί τους και δε δίνουν τόση σημασία» σημειώνει στο OPEN, προσθέτοντας για το επόμενο βήμα στη σχέση με την Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο γάμος είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για κάθε σχέση, αλλά μέχρι να φτάσεις εκεί πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος για τον άλλον και πάνω από όλα να έχεις τα μυαλά μέσα στο κεφάλι σου. Πράγμα που τώρα δεν ισχύει για κανέναν μας.

Όσον αφορά, τέλος, στην επιστροφή της αγαπημένης του στην… μετά GNTM εποχή, ο Γιάννης Χαλβατζής δηλώνει: «Θα ήθελα να φύγουμε μακριά από όλα αυτά για ένα διάστημα αλλά αυτό είναι ένα όνειρο που δε συμπίπτει με τα πρέπει της δεδομένης χρονικής στιγμής. Τόσο καιρό παλεύει να χτίσει κάτι για το μέλλον της και συνάμα εγώ να είμαι εκεί σε ότι χρειαστεί και μου ζητηθεί, δε θα δώσουμε λοιπόν μια κλωτσιά στον αγώνα μας… Όχι τώρα τουλάχιστον»