Για αυτό το λόγο η μαμά του Ιωάννη Αθανασόπουλου τον αποκαλεί «πάπια»

Ιωάννης Αθανασόπουλος

"Είναι λίγο σοκαριστικό αυτό που συνέβη μετά από 5 επεισόδια συμμετοχής"

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλος. Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού μετά τη συμμετοχή 5 επεισοδίων στις Άγριες Μέλισσες αλλά και στις ερωτικές του απογοητεύσεις.

Όσον αφορά την επιλογή προφοράς του ονόματος του, ως Ιωάννης αντί Γιάννης, ο ηθοποιός έφερε στη δημοσιότητα μια ιδιαίτερη ιστορία. «Δούλευα σε ένα spa στο Κολωνάκι ως υπεύθυνος, εκεί οι πελάτισσες είναι πιο καθωσπρέπει και μου είπαν ότι δεν ταιριάζει το Γιάννης. Άρχισαν να με αποκαλούν Ιωάννη οπότε και έμεινε».

«Είναι λίγο σοκαριστικό, με την καλή έννοια, αυτό που συνέβη μετά από 5 επεισόδια συμμετοχής στο σίριαλ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Αθανασόπουλος για την επιτυχία του Γιάννου στις «Άγριες Μέλισσες», προσθέτοντας πως «δεν περιγράφεται».

«Πριν ένα μήνα, μια κοπέλα άνοιξε το παράθυρο του αυτοκινήτου και μου φώναξε… «Γιάννο, σε παντρεύομαι» και μια άλλη κοπέλα, που είδα τυχαία σε ένα μαγαζί, μου έφερε δύο τεράστια βάζα με μέλι» σημείωσε ο ηθοποιός για τις πιο ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει βιώσει το τελευταίο διάστημα.

Με αφορμή, επίσης, την «χυλόπιτα» που δέχθηκε ο ήρωας από τη Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος αναφέρθηκε και στις δικές του προσωπικές ερωτικές απογοητεύσεις. «Και βέβαια έχω φάει χυλόπιτες, ειδικά στο σχολείο που ήμουν πιο παχουλούλης αλλά όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι. Όταν ήμουν στην 3η Λυκείου ήμουν 95 – 100 κιλά. Φορούσα 29 νούμερο παντελόνι και όταν τελείωσα τις πανελλήνιες φορούσα 36, 37».

Ακόμη, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος «πρόδωσε» με χαμόγελο τον λόγο για τον οποίο η μητέρα του τον αποκαλεί… πάπια! «Μπορεί κάθε μέρα να κάνει τρεις με τέσσερις φορές μπάνιο. Θα κάνω μπάνιο όταν ξυπνήσω, όταν γυρίσω, μετά το γυμναστήριο και πριν κοιμηθώ. Για αυτό και η μαμά μου με φωνάζει πάπια».

Όσον αφορά, τέλος, το πιο κινηματογραφικό περιστατικό που ο ίδιος έχει κάνει σε στιγμή ερωτικής απογοήτευσης, ο ηθοποιός δήλωσε πως «είχα πάει από το Σύνταγμα μέχρι τον Πειραιά με τα πόδια».