Έτσι βρέθηκε ο Ηλίας Γκότσης από το «Μεσημέρι Yes» στο… Μεσημέρι no

Ηλίας Γκότσης

"Δεν θα μπορούσα να τοποθετηθώ σοβαρά σε θέματα που απαιτούν και δημοσιογραφική πένα..."

Λίγες μέρες μετά την απομάκρυνση από την μεσημεριανή εκπομπή του OPEN, ο Ηλίας Γκότσης συνάντησε την Φωτεινή Πετρογιάννη στο «Καλύτερα δε γίνεται». Ο νεαρός νικητής του Survivor δε δίστασε να βγάλει με χαμόγελα τα… άπλυτα του στη φόρα!

Μέσα σε όλα, στην ενότητα «Στα άπλυτα» της μεσημεριανής εκπομπής, μίλησε για την αλλαγή που έφερε στο καθημερινό του πρόγραμμα η διακοπή συνεργασίας με το «Μεσημέρι Yes» όπου βρισκόταν από το ξεκίνημα της σεζόν στο πλευρό της Κατερίνας Ζαρίφη και του Παύλου Σταματόπουλου.

«Δε δηλώνω παρουσιαστής, απλά είχα μια μικρή εμπειρία μέσα στην τηλεόραση σαν πάνελ μαζί με τα παιδιά στο Μεσημέρι Yes» σημείωσε χαρακτηριστικά ο νικητής του Survivor, προσθέτοντας πως «αυτή ήταν η μικρή μου διαδρομή στην τηλεόραση».

Πως, όμως, το «Μεσημέρι Yes» έγινε ξαφνικά… μεσημέρι no για τον Ηλία Γκότση; «Έγινε μεσημέρι no γιατί άλλαξε το κόνσεπτ και από ψυχαγωγία yes έγινε ψυχαγωγία little! Με κάλεσαν στο γραφείο του Θέμη Μάλλη, του οποίου όμως δεν ήταν δική του απόφαση. Αυτές οι αποφάσεις πάρθηκαν από ανώτερα στελέχη του καναλιού που αλλάξαν γενικότερα το κόνσεπτ της μεσημεριανής ζώνης. Και για τα παιδιά, την Κατερίνα και τον Παύλο, νομίζω ότι ήταν ξαφνικό που άλλαξε το κόνσεπτ της εκπομπής. Και αυτοί ψάχνουν τα πατήματα τους οπότε θεωρώ ότι και αυτοί κατάλαβαν πως ίσως είναι καλύτερο για μένα να μην βρίσκομαι στην εκπομπή. Δεν θα μπορούσα να τοποθετηθώ σοβαρά σε θέματα που απαιτούν και δημοσιογραφική πένα» απάντησε με ειλικρίνεια ο personal trainer.

Παράλληλα, ο Ηλίας Γκότσης ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από την σχέση που διατηρεί με την Σόφη Πασχάλη.