Έτσι πήρε η Βάνα Μπάρμπα τη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο

Βάνα Μπάρμπα

Όλα όσα είπε η Βάνα Μπάρμπα σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” ήταν η Βάνα Μπάρμπα, η οποία απάντησε και για το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη που νοίκιασε στη Μύκονο.

«Δουλεύαμε πάνω στο real estate με κάποιους συνεργάτες, δεν ήταν μόνο στη Μύκονο, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας. Είδαμε ότι οι αλλαγές στην κυβέρνηση άνοιγαν κάποια παράθυρα, υπάρχουν χιλιάδες ακίνητα που μπορούν να αξιοποιηθούν για να είναι χρήσιμα. Έτσι πήγαμε με καλές εταιρείες και προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι, που δυστυχώς δεν ξέρω αν θα μπορούμε να το κάνουμε πια. Και χάσαμε χρήματα αυτή τη στιγμή…

Θα νοικιάζαμε κάποια ακίνητα, τα οποία θα τα χρησιμοποιούσαμε σε κάποια νησιά για να μένουν εργάτες από τα ξενοδοχεία, υπάλληλοι, κόσμος που δεν χωράει και δεν έχουν που να μείνουν, δεν έχουν καταλύματα προσωπικά. Εγώ είχα την τύχη να δω το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη, του αγαπημένου μου φίλου και το νοίκιασα για να μπορώ να το εκμεταλλευτώ γιατί δεν μας περισσεύουν χρήματα για να ζήσουμε οι Έλληνες όπως παλιά.

Ο Μιχάλης Ασλάνης είχε περιουσία που πήγε στο Δημόσιο κι εγώ το νοίκιασα από το Δημόσιο, δεν άνοιξε καμία διαθήκη. Υπάρχουν χιλιάδες σπίτι που μπορείς να νοικιάσεις από το Δημόσιο, όπως και παραλίες. Διαθήκη; Που τέτοια τύχη… Φέτος δεν θα μπορέσω να το δουλέψω το σπίτι, δεν μπορώ να πληρώσω ούτε τους μπογιατζήδες που το βάφουν. Ίσως πρέπει να το αφήσω για του χρόνου», είπε η Βάνα Μπάρμπα.