«Ερωτεύτηκα τον Διονύση Πρόιο πριν καν τον φιλήσω»

MasterChef

"Είχαμε χωρίσει πριν το MasterChef αλλά μιλούσαμε, αγαπιόμαστε πολύ".

Η 22χρονη σύντροφος του Διονύση Πρόιου από το MasterChef μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση τους, στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο.

«Γνωριστήκαμε πριν 4 χρόνια στη Βραζιλία. Είχε έρθει για να ανοίξει ένα μπαρ ρέστοραν, πήγα να ζητήσω εργασία και είπε πως όταν με είδε με ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Μου έλεγε «μου αρέσεις πολύ», του έλεγα «είσαι το αφεντικό, είναι περίεργο μην το κάνεις αυτό». Το ερωτεύτηκα πριν τον φιλήσω επειδή μιλούσαμε κάθε μέρα, είχαμε πολλά κοινά. Είχε χάσει τον γιο του κι εγώ είχα χάσει τον πρώην σύντροφό μου που ήμασταν πολλά χρόνια φίλοι. Ήμασταν και οι δύο λυπημένοι και μετά από αυτό γίναμε ζευγάρι.

Συγκατοικήσαμε στην Βραζιλία και όταν έπρεπε να έρθει στην Ελλάδα κι εγώ να μείνω στη Βραζιλία, μου είπε ότι ήθελε να έρθω στην Ελλάδα.

Είχαμε χωρίσει πριν το MasterChef αλλά μιλούσαμε, αγαπιόμαστε πολύ. Έχουμε διαφορετική σχέση πλέον, έχουμε ζήσει πολλά χρόνια, αγαπιόμαστε και θέλουμε να είμαστε κοντά. Για μένα είναι η οικογένειά μου εδώ και δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά του», λέει η Εμμανουέλα.