«Έπεσα σαν σακί με πατάτες σε τοίχο» – Το ατύχημα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Όσα λέει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για το ατύχημα...

Με το… αριστερό φαίνεται πως μπήκε η νέα χρονιά για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, καθώς είχε ένα ατύχημα στη σκηνή του θεάτρου Broadway όπου και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Παριζιάνα». «Τη γλιτώσαμε με έναν ορό, ένα κολάρο και κατεψυγμένες μπάμιες σε διάφορα σημεία του σώματος» χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η ετήσια μέρα υπερκόπωσης μ’ έκανε να χάσω τις αισθήσεις μου την ώρα που έβγαινα από τη σκηνή και να πέσω απ’ τα σκαλιά σαν σακί με πατάτες με τρελή φορά πάνω σ’ ένα τοίχο, με το κεφάλι! Όλα καλά, μη φοβάστε, είμαι ninja» συμπλήρωσε η όμορφη ηθοποιός.

Ο παραγωγός της θεατρικής παράστασης, Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην κάμερα του Happy Day εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη στη συνεργάτιδα του.

«Είχε ξεκινήσει η παράσταση στις 16:00, μια διαφορετική παράσταση, βγήκαμε όλοι οι ηθοποιοί στη σκηνή και μίλησα για την Έρρικα Μπρόγιερ. Κάναμε ενός λεπτού σιγή με όλο το θέατρο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Σε μια στιγμή, προς το τέλος της παράστασης, η Πηνελόπη έπεσε δυστυχώς και ευτυχώς δεν χτύπησε όσο σοβαρά νομίζαμε εκείνη τη στιγμή. Κατευθείαν αναβλήθηκε η επόμενη παράσταση που έπρεπε να ξεκινήσει σε 15′. Η Πηνελόπη δεν χτύπησε σοβαρά, θα επιστρέψει στην παράσταση απλά εκείνη την ώρα έπαθε ένα σοκ» συμπλήρωσε.

«Έμεινε για λίγη ώρα στο πάτωμα, ειδοποιήσαμε το 166 και εκ των υστέρων πήγαν άνθρωποι από την παραγωγή. Εγώ ήμουν πολύ καταβεβλημένος, δεν μπόρεσα να την ακολουθήσω» κατέληξε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.