Έντονη αμηχανία ανάμεσα σε Βίκυ Κάβουρα και Γιώργο Λιάγκα – «Δεν ξέρεις αν τρώω;»

Βίκυ Κάβουρα

"Βλέπουμε το τελευταίο διάστημα, από το καλοκαίρι και μετά, ότι είσαι πολύ ερωτευμένη..."

Η Βίκυ Κάβουρα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα το μεσημέρι της Παρασκευής. Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη διατήρηση της κομψής της σιλουέτας αλλά και την προσωπική της ζωή που πια την βρίσκουμε ερωτευμένη με τον Γιώργο Βίγγο.

«Βίκυ να σε ρωτήσω… Εσύ που είσαι τόσο κομψή και τόσο αδύνατη, τρως ποτέ;»αναρωτήθηκε με χαμόγελο ο Γιώργος Λιάγκας, στην αρχή της συνέντευξης, με την κούκλα ηθοποιό να απαντά με νόημα, «δεν ξέρεις αν τρώω;».

Αμέσως μετά ακολούθησε ένα χαριτωμένο πείραγμα σχετικά με την ηλικία της καλεσμένης του Γιώργου Λιάγκα με την Βίκυ Κάβουρα, χαρούμενη και ετοιμόλογh, να απαντάει επίσης με χιούμορ. Λίγο αργότερα, δε, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ κατεύθυνε τη συζήτηση στην προσωπική ζωή της ηθοποιού και τη νέα της σχέση.

«Βλέπουμε το τελευταίο διάστημα, από το καλοκαίρι και μετά, ότι είσαι πολύ ερωτευμένη. Έχουμε αυτή την αίσθηση όλοι που βλέπουμε φωτογραφίες στα περιοδικά. Μην μου κατεβάζεις τα μάτια εμένα. Εδώ θα μου τα πεις όλα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Αυτό περίμενες, τι μου τα ‘λεγες όλα τα άλλα! Δεν το ξέρω εγώ» αντέδρασε η όμορφη ηθοποιός. «Ίδιο όνομα έχετε… Γνωριστήκαμε όπως γνωρίζονται όλοι οι άνθρωποι, σε ένα φαγητό» συμπλήρωσε.

Γ.Λ. Και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά ή σας πήρε διάστημα;

Β.Κ. Ήρθαν και άλλες ματιές! Τι με ρωτάει τώρα…

Γ.Λ. Είναι λίγο αμήχανο αυτό που κάνω.

Β.Κ. Γιατί είναι αμήχανο; Μια χαρά.

Γ.Λ. Ρε παιδί μου, δεν μ’ αρέσει να τα ρωτάω αυτά στους ανθρώπους.

Β.Κ. Γιατί τα ρωτάς τότε;

Γ.Λ. Επειδή πρέπει, τηλεόραση κάνω και γω.

Μια όμορφη ατμόσφαιρα στο πλατό του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»…