Ελληνίδα παρουσιάστρια μας “ξεναγεί” στο Άμπου Ντάμπι – «Ζήσαμε τον απόλυτο εγκλεισμό λόγω της πανδημίας»

Αθηνά Κραντήραγα

Όλα όσα είπε στην εκπομπή “Μαζί σου” και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια Αθηνά Κραντήραγα, η οποία ζει στο Άμπου Ντάμπι, μίλησε, μέσω Skype, στην εκπομπή “Μαζί σου” και την Τατιάνα Στεφανίδου για την κατάσταση που βίωσε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Η κυβέρνηση εδώ έχει πάρει πολύ σοβαρά την εξάπλωση του κορονοϊού, οπότε είμαστε ήδη δύο μήνες σε lockdown. Μόνο σούπερ μάρκετ και σε φαρμακεία επιτρέπεται να πάμε. Μερικά μαγαζιά έχουν ανοίξει. Παντού κυκλοφορούσαμε με μάσκα. Βρίσκομαι σε μια περιοχή στο Άμπου Ντάμπι, πολύ κοντά στο κέντρο.

Τώρα βλέπεται την παραλία πίσω μου και μερικούς ουρανοξύστες. Έχουμε πολύ καλό καιρό. Άλλες χρονιές φτάνει και στους 50 βαθμούς. Υπάρχουν οικογένεια που κυκλοφορούν όταν δεν έχει πολύ ζέστη. Μπήκαμε σε καραντίνα, μια εβδομάδα πριν από εσάς. Έχουν διαγνωστεί 17.000 κρούσματα και 170 θάνατοι συνολικά.

Τα διαγνωστικά κέντρα έχουν drive-in, μπορείς να πας δηλαδή με το αμάξι σου, χωρίς να κατέβεις κάτω να κάνεις το τεστ. Οι περισσότεροι είναι νέοι άνθρωποι, δεν υπάρχουν πολύ ηλικιωμένοι», είπε μεταξύ άλλων η Αθηνά Κραντήραγα.