Έλλη Κοκκίνου: «Μπούχτισα κάποια στιγμή – Πνιγόμουν, δεν μου άρεσε αυτό που έκανα»

Έλλη Κοκκίνου

"Εξαφανίστηκα από την Αθήνα και από την Θεσσαλονίκη".

Ύστερα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, η Έλλη Κοκκίνου εμφανίστηκε στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η κούκλα τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στους λόγους που την οδήγησαν κάποια στιγμή να βάλει μια άνω τελεία στην καριέρα της.

«Έχω κάποια στιγμή στο μυαλό μου πως χάνω την Έλλη Κοκκίνου από την επικαιρότητα και από τις πίστες» σημείωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 προς την καλεσμένη του.

«Αυτό πρέπει να ήταν περίπου το 2012, 2013, 2014» παραδέχθηκε η τραγουδίστρια, προσθέτοντας: «Εξαφανίστηκα από την Αθήνα και από την Θεσσαλονίκη. Έκανα συναυλίες από εδώ και από εκεί. Μετά από μια άτυχη συνεργασία, μπούχτισα από το σύστημα, απογοητεύτηκα πολύ.Ήθελα να κάνω κάτι άλλο».

«Το κάτι άλλο για να γίνει και να στήσεις σωστά ένα καινούργιο εγχείρημα θες χρόνο και ανθρώπους να σε πιστέψουν» συμπλήρωσε η Έλλη Κοκκίνου στο late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Με τη νοοτροπία του συστήματος, η οποία έχει αλλάξει» διευκρίνισε προς τον παρουσιαστή.

«Τότε είχε γίνει πιο βαριά σε μια συγκεκριμένη συνεργασία και δεν μπορούσα. Πνιγόμουν. Δεν μου άρεσε αυτό που έκανα και, επειδή την αγαπώ πάρα πολύ τη δουλειά μου και δίνομαι 100%, ήθελα να πηγαίνω στο χώρο που εργάζομαι με χαμόγελο. Και να φεύγω με χαμόγελο» κατέληξε η όμορφη τραγουδίστρια.