Ελένη Ράντου για Κωνσταντίνου και Ελένης – «Αν τα θυμάται αλλιώς ο Χάρης Ρώμας, δεν ξέρω»

Ελένη Ράντου

"Είναι βλακείες ότι αρνήθηκα το να συνεχιστεί για τρίτη χρονιά το Κωνσταντίνου και Ελένης".

Για τη δημοφιλή σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης και το γεγονός πως ο Χάρης Ρώμας έχει δηλώσει πως δεν συνεχίστηκε για τρίτη σεζόν επειδή δεν ήθελε η Ελένη Ράντου, ρωτήθηκε η ηθοποιός. Η ίδια, ωστόσο, έδωσε μια άλλη εκδοχή, διαφορετική από αυτή του κ. Ρώμα.

«Είναι βλακείες ότι αρνήθηκα το να συνεχιστεί για τρίτη χρονιά το Κωνσταντίνου και Ελένης. Ούτε πολλά λεφτά παίρναμε, ούτε πολλά λεφτά θα παίρναμε. Ποτέ δεν κινήθηκα με οικονομικό άξονα γύρω από τις δουλειές. Απλώς ένιωσα πως είχε τόσο πολύ δέσει αυτή η ομάδα και είχε φτάσει στο πικ της συνεργασίας, που με τρόμαζε ότι μπορεί μια επόμενη χρονιά μπορεί να μην ήταν τόσο δεμένη όσο οι προηγούμενες. Τώρα, αν τα θυμάται αλλιώς ο Χάρης, δεν ξέρω. Εγώ θυμάμαι να είναι από όλους συμφωνημένο ότι αυτό κάπου τελειώνει στη δεύτερη χρονιά και δεν θυμάμαι να είχε γίνει καμία σοβαρή μεγάλη κουβέντα για να πήγαινε τρίτη χρονιά. Μπορεί να είχε γίνει με τον Χάρη που να μην την είχα μάθει», ανέφερε η Ελένη Ράντου.

Για τα υψηλά κασέ των ηθοποιών, η Ελένη Ράντου είχε επίσης διαφωνίες σχετικά με πολλές σχετικές δηλώσεις που έχουμε ακούσει το τελευταίο διάστημα από άλλους ηθοποιούς.